avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua . la un contract de imprumut bancar , s-a depus a fii executate bilete la ordin semnate de asociati . unul dintre asoc. are pe numele lui o parte dintr-o casa cu aferente , curte etc. , partea cealalta din imobil nu este pe numele lui . poate executorul judecatoresc sa puna in vinzare imobilul ?
Cel mai recent răspuns: Alina Manciu , Avocat 17:14, 13 Martie 2013
Este procedura mai complexa,dar executorul poate demara procedura executarii silte,care in speta dvs necesita iesire din indiviziune
nu poate fi tinuta o alta persoana de datoria asociatului care a garantat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, contract de imprumut cosmin_personal cosmin_personal Buna seara, Am un contract de imprumut (incheiat la notariat) in valoare de 4000euro care a avut termen 6 luni si a expirat in decembrie 2011. Inteleg din ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unei mosteniri fara succesiune Liuba2014 Liuba2014 Situatie: Imobil apartinand mamei si tatalui meu. In 2008 tatal decedeaza. Nu s-a facut succesiune nici pana astazi. Am o sora care a decedat anul trecut. ... (vezi toată discuția)
Un mic ajutor va rog- datorii la banca petre059 petre059 Sunt divortat de sotie si am datorie la banca.Deocamdata stau tot cu sotia si nu am facut nici partajul,banca ma poate executa silit atata timp cat nu este un ... (vezi toată discuția)