avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters184692

Activitate ContSters184692

Răspuns la discuția Acces in magazine Kaufland
Legal, exista ceva?
Vreau sa știu daca reprezentanții magazinelor Kaufland sau Carrefour pot da legal , Interdicție de a intra in magazinele lor unei persoane fizice?
Si daca legal putem face fotografii produselor la raft cu telefon propriu.
pensia variaza intre 1100 si 1400 ron. Insa daca legea nu spune nimic, atunci nimeni nu poate sa oblige parintele sa justifice(exceptand cazuri grave, ceea ce nu este cazul).
Sunt divortata, copilul sta la mine, divort efectuat la notar, iar pensia alimentara este de 25% din veniturile ex sotului.
EU ca mama sunt obligata sa dau explic prin documente ex sotului ce plateste pensie alimentara, ce am facut cu acesti bani din pensie alimentara?
multumesc
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Divortul s-a pronuntat la notar, acolo s-a stabilit scris 25% din venitul net realizat de tata.
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Multumesc. In cazul in care se achita doar sume mai mici decat valoarea reala, ce poate face partea ce nu primeste pensia corecta?
Pensia alimentara se calculeaza la salariu net? Sau la venit total net(salariu net+bonus+sporuri)?multumesc
Discuție partaj masina
Doi soti au divortat legal. Au o masina ca si bun comun?insa pe numele fostului sot. Cum poate fosta sotie sa beneficieze de masina in conditiile in care fostul sot nu I-o mai da.multumesc
Cu cerere scrisa la servicul acestuia , nu se poate?
Sotia, poate solicita o adeverinta de venit pe ultimele 12 luni a sotului la locul de munca al acestuia? Sotul nu este de acord. Multumesc