avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Acces in magazine Kaufland
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Acces in magazine Kaufland

Vreau sa știu daca reprezentanții magazinelor Kaufland sau Carrefour pot da legal , Interdicție de a intra in magazinele lor unei persoane fizice?
Si daca legal putem face fotografii produselor la raft cu telefon propriu.
In cazul persoanelor care prezinta atitudine si comportament indecent sau au fost surprinse savarsind fapte sub incidenta penala,au dreptul sa resytrictioneze accesul in unitatea comerciala
Fiecare comerciant prin regulamentul de ordine interioara poate dispune pentru cumparatori anumite masuri de respectat
Legal, exista ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am voie sa fotografiez preturile intr-un magazin? valentin0001 valentin0001 Buna seara, In aceasta seara am fost in penny market, am vrut sa fotografiez cateva preturi care erau expuse in magazinul respectiv. Dupa cateva momente ... (vezi toată discuția)
Fotografierea sau filmarea in spatii comerciale in cazuri de ilegalitate. AlexIS30 AlexIS30 - Pentru a proba ca exista o diferenta intre pretul afisat la raft si cel de pe bonul fiscal este legal sa facem poze sau sa filmam eticheta de la raft? Doar ... (vezi toată discuția)
Abuz la un supermarket Astrus Astrus Buna ziua, Am mers impreuna cu prietena mea sa facem cumparaturi la [editat] si am intampinat urmatoarea problema: Dupa ce am luat anumite produse si le-am ... (vezi toată discuția)