avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj masina
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj masina

Doi soti au divortat legal. Au o masina ca si bun comun?insa pe numele fostului sot. Cum poate fosta sotie sa beneficieze de masina in conditiile in care fostul sot nu I-o mai da.multumesc
Cine o folosea in mod normal inainte de divort? De cat timp nu o mai foloseste sotia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunurile comune in timpul divortului Gh1 Gh1 Buna ziua, Sunt in divort cu sotul si din pacate tot ce am avut bunuri comune au ramas la el in casa in care am locuit impreuna. Eu nu am plecat decat cu ... (vezi toată discuția)
Plecare cu mașina înainte de finalizarea divorțului. este întemeiată plângerea penală pentru furt între soți? viorelv viorelv Sotii impreuna au achizitionat in leasing o masina platita de o rudă apropiată a sotului, masina figurand pe o firma , la un moment dat soții introduc ... (vezi toată discuția)
Poate fi considerat furt intre soti GYORGYO GYORGYO Buna seara,revin cu doua intrebari la care vreau raspunsuri cat mai la obiect ,va rog: in timpul casatoriei am achizitionat doua autoturisme ,in aprilie 2008 ... (vezi toată discuția)