avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Activitate SAdriana81

Activitate SAdriana81

in anul 1951 socrul meu a fost deportat impreuna cu familia si dusi in baragan,ajunsi pe un camp liber li sa spus ca acolo vor locui.parintii au sapat in pamant si au facut un fel de bordei.ii obligau sa munceasca pamantul o parte le revenea iar restul il luau ei.sora socrului meu sa nascut acolo.dupa 9 ani de suferinta sau intors acasa,in casa in care locuisera inainte se afla C.A.P.a trebuit sa o ia de la inceput,au muncit impreuna pentru asi ridica casa si restul.in momentul respectiv se judeca in tribunal pentru acele suferinte,dar de fiecare data se amana.va rog sami spuneti daca ar trebui sa ma adresez in alta parte. va rog mult sa ma invatati ce sa mai fac,daca ii poate despagubi cineva acei ani de suferinta.
Pot sa merg la un executor pentru a pune in executare hotararea,atata timp cat dosarul se afla in instanta? Va multumesc foarte mult si va rog sa-mi spuneti ce sa fac.Santem deja la a 5a infatisare si mi se spune doar lipsa de procedura.Cat timp va mai trebui sa treaca sa-l condamne legea?va rog mult sa ma ajutati.
Cu privire la neplata pensiei de intretinere vreau sa va aduc la cunostiinta ca nici de aceasta data nu s-a intors citatia de la fostul sot,nu inteleg motivul pt ca el la ora actuala are acelasi domiciliu,mai mult de atat a fost citat si la consiliu local.Eu am incercat toate posibilitatile e a lua legatura cu el,dar nu-l intereseaza.Am facut si traducere dupa hotarare si am trimiso firmei unde este incadrat in munca,dar nimic.Va rog mult sa ma ajutati pentru ca nu stiu ce sa mai fac.Va multumesc foarte mult.
timp de 2 ani plata lunara a fost de 22 Ron pe luna. acum mam dus sa platesc la inceputul anului si mi sa spus sa platesc 220 pe luna spunandu-mi ca este minimul.va rog frumos sa imi spuneti si mie este posibil ca cupa ce am platit 2 ani sa se mareasca deodata de 10 ori.
Nu m-am adresat unui executor judecatoresc,pt ca nu am stiut.Va multumesc foarte mult si va rog sa-mi spuneti daca ar trebui sa ma adresez acum.
Va rog sami explicati mai detaliat ce inseamna sa urmez pasii cazului Dinu vs Romania si Franta.Am observat ca este un caz asemanator cazului meu dar nu inteleg ce trebuie sa fac.Va rog din suflet sa ma ajutati.
a fost trimis in judecata penala,nu civila.va multumesc.
de atata timp,aproape 3 ani doar cu rabdare mam inarmat,chiar nu pot sa concep ca trebuie sa dureze ani de zile un drept al copilului.va multumesc.
de mai multi ani ma judec pt dreptul fetitei mele. in urma cu vreo 3 ani am deschis un proces impotriva fostui sot pt marirea pensiei de intretinere a fetitei mele pt ca era sub minim(65roni).a fost fixata o suma de 1000roni,dar a avut loc un recurs si a ramas la 600roni.de atunci si tot timpul procesului si pana in acest moment nu am primit absolut nimic.dupa 2 luni am depus o plangere la politie pt luarea de masuri,dar nu sa rezolvat nimic,a fost citat,contactat la telefon. apoi dosarul a fost trimis parchetului,dar si de aceasta data fara solutie. dupa foarte mult timp a ajuns la judecatorie,unde s afla si in prezent .vreau sa precizez ca in momentul cand lam dat in judecata pt marire a depus la dosar actele cu domiciliul si veniturile sale(are mai bine de 5 ani de cand este stabilit in strainatate).va rog sa ma ajutati cu un raspuns si cu ce am de facut.va multumesc