avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata la casa de pensi pentru pentru ani de vechime
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata la casa de pensi pentru pentru ani de vechime

timp de 2 ani plata lunara a fost de 22 Ron pe luna. acum mam dus sa platesc la inceputul anului si mi sa spus sa platesc 220 pe luna spunandu-mi ca este minimul.va rog frumos sa imi spuneti si mie este posibil ca cupa ce am platit 2 ani sa se mareasca deodata de 10 ori.

Alte discuții în legătură

Declaratia 220 pfa Andra0012 Andra0012 Buna seara, Mi-am inregistrat un PFA la ONRC si urmeaza sa completez Declaratia 220. Am o nelamurire in ceea ce priveste venitul brut si estimat. Exista ... (vezi toată discuția)
Plata anticipata impozit pe venit+cass andreigabriela23 andreigabriela23 Sunt inregistrata fiscal din data de 10.09.2013 pentru activitatea de traducator si interpret autorizat.In urma deciziei de impunere anticipativa a impozitului ... (vezi toată discuția)
Fara contract inchiriere AlexandruRadu123456 AlexandruRadu123456 Buna ziua de aproximativ 1 an si jumatate eu locuiesc in bucuresti cu chirie proprietarul nu a mai decurs pasii pt contract deinchiriere ... tin sa spun ca ma ... (vezi toată discuția)