avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Chinul in Baragan
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Chinul in Baragan

in anul 1951 socrul meu a fost deportat impreuna cu familia si dusi in baragan,ajunsi pe un camp liber li sa spus ca acolo vor locui.parintii au sapat in pamant si au facut un fel de bordei.ii obligau sa munceasca pamantul o parte le revenea iar restul il luau ei.sora socrului meu sa nascut acolo.dupa 9 ani de suferinta sau intors acasa,in casa in care locuisera inainte se afla C.A.P.a trebuit sa o ia de la inceput,au muncit impreuna pentru asi ridica casa si restul.in momentul respectiv se judeca in tribunal pentru acele suferinte,dar de fiecare data se amana.va rog sami spuneti daca ar trebui sa ma adresez in alta parte. va rog mult sa ma invatati ce sa mai fac,daca ii poate despagubi cineva acei ani de suferinta.
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
SAdriana81, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:27, 30 Ianuarie 2011
Daca amanarile s-au acordat prin respectarea dispozitiilor legale,nu sunt niciun fel de probleme,procesul isi va urma curusl.
Pentru a obtine un raspuns precius,ar trebui sa ne comunicati motivele pentru care a fost amanata cauza pana acum sau sa fie citit dosarul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de evacuare cladire Monica Boeru Monica Boeru Bună ziua Locuiesc cu soțul și cei doi copii în casa bunicii soțului din partea socrului.Precizez ca și socrii mei locuiesc în aceeași casa ,inclusiv ... (vezi toată discuția)
Pamant luat cu forta serban73 serban73 Poate un primar sa ia pamantul unui cetatean al comunei si sa-l dea altuia, fara a-l anunta pe cel caruia ia lua pamantul? Pe cine trebuie sa dau in judecata ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire si abitatie danacucamelii danacucamelii acum 20 ani, sotul meu si cu mine ne-am luat viata in piept si am plecat sa locuim la tara intr-o casa veche primita drept mostenire de sotul meu de la bunicii ... (vezi toată discuția)