este o factura fiscala si mi-a spus ca atunci cand vin pentru ridicarea laptopului sa am acea factura la mine oricum va multumesc pentru raspunsuri + este necompletata la date privind expeditia numele delegatului s.a doar semnatura mea de primire :(
dar ar trebui sa dovedeasca cu actul de garantie ca mi-au dat laptop banuiesc , in caz ca depun o plangere la politie pentru inselaciune as cere caseta video din data aceea sa se vada pe camera clar ca nu ies cu nici un laptop in mana
am facut un contract cu o firma pentru achizitionarea unui laptop si am semnat doar contractul bancii care ma imprumuta,iar cu acea firma am semnat doar o chitantza fiscala de primire , laptopul va veni marti sau miercuri este posibil ca semnand acele acte sa spuna ca mie mi-a dat laptopul ? mentionez ca nu am semnat nimic ca acte la laptop sau garantie la el din moment ce nu l-am primit ,,,#-o
Daca ei nu vor sa mai dea laptopul ce cai de atac juridic am sau ce ma sfatuiti sa fac ? va multumesc astept orice opinie sau raspuns
nu din plictiseala am postat aceasta intrebare d-nule , dupa cum am explicat o persoana vinde un cont de joc seafight inregistrat pe e-mail lui el vrea sa-l vanda dar pentru a nu imi creea probleme dand-ul furat la producatorii jocului dupa ce eu il cumpar eu as vreau sa fac un act legal precum el mi l-a vandut mie ...intrebarea finala e ; se poate face un act de vanzare cumparare cont e-mail.. astept raspuns nu critice aduse precum ma plictisesc si postez aiurea
deci sa explic in intregime cea ce doresc a se tranzactiona.. O persoana are un cont email de pe care este inregistrat intr-un joc de browser eu vreau sa cumpar acest cont facand un act la notariat precum imi cedeaza dreptul de folosinta a contului Lui sau dreptul total asupra acelui cont acest act imi serveste in caz ca el solicita la propietari jocului respectiv ca fiind cont furat aratandu-le dovada 'actul' imi vor da dreptate ca mi-a cedat acel cont de email cumparand-ul de la respectiv sau daca se poate sa se faca un act la notariat precum cedeaza contul de pe jocul respectiv
Buna ziua as dori sa-mi raspundeti si mie la intrebarea urmatoare:
Se poate face un act la notariat pentru un cont de email vanzare -cumparare :) ?#-o astept raspunsul d-voastra