Dosarul deja depus va merge inainte pana la solutionarea divortului prin acord, la primirea hotararii definitive si irevocabile aveti datoria sa atasati o copie la dosarul initial.
Prin acord divortul se termina mult mai repede, fiind ordonanta presedintiala instanta da termene scurte.
Buna ziua!
In noiembrie2009 am introdus actiune de divort, ulterior am divortat prin acord si exista o hotarare definitiva si irevocabila, problema este ca de curand am primit citatie pentru prima actiune, ce trebuie sa fac in acest caz???
In noiembrie, pana atunci eu ce fac cu un copil de 7 luni stau unde pot si el bine mersi in casa noastra, exista vreo metoda sa stau eu in casa pana la finalizarea partajului???
va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatorul program:1 si a3 a duminik din fiecare luna, la implinirea varstei de 2 ani vizitarea minorului se va face cate 2 zile in perioada 20-27 aprilie, cate 2 zile in perioada 20decembrie-10ianuarie si o saptamana in perioada vacantei de vara iulie-august.
Cat dureaza vizita? mi-l poate cere in prima si a doua zi de craciun/paste?
Sa inteleg ca dupa 30 zile ne cheama iar la tribunal si daca nu sunt probleme dupa inca 30 de zile devine definitiva si irevocabila??? Daca intre timp am depus si cererea pentru partaj, acesta poate inainta pana se obtine hotararea de divort?
La ultimul termen in procesul de divort judecatoarea a spus "in pronuntare" ce inseamna, cat dureaza pana primesc ceva scris? se pronunta si asupra pensiei alimentare daca nu sa vb deloc de aceasta?