avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate iofcea_nicu

Activitate iofcea_nicu

O vulcanizare auto nu este obligata sa emită bon fiscal pentru serviciile prestate?
daca ai datorii la o soc.ex.Polaris, colectare gunoi ,au dreptul sa-ti afiseze pe usa de la punctul de lucru somatia de plata
cine poate controla dpdv financiar un sindicat despre care se banuieste ca conducerea acestuia si-a insusit din banii de cotizatii?
Răspuns la discuția plata impozit auto
din contra ,autoturismul este radiat de la circa fiscala in momentul cand l-am vandut,si nu s-a mai platit impozit pe el ,in schimb mi-au venit doua amenzi la rovigneta intrucat autoturismul figureaza inmatriculat in circulatie tot pe numele meu
in urma cu 4 ani am vandut un autoturism si pe baza contractului de vanzare cumparare am radiat autoturismul de la Circa fiscala pentru a nu mai plati impozit si i-am dat cumparatorului fisa fiscala pentru a-si putea inmatricula masina.Cumparatorul de 4 ani nu a catadicsit sa-si inmatriculeze masina pe numele lui la politie si nici la circa fiscala unde-si are domiciliul nu s-a prezentat pentru a-si inscribe autoturismul cu intentia vadita de a nu plati impozit pe masina..Masina figureaza inmatriculata la politie tor pe numele meu.Cum asi putea sa-l determin pe cumparator sa-si inmatriculeze masina si sa intre in legalitate si la plata inpozitului intrucat de 4 ani nu s-a mai platit impozit.?
Daca o persoana a cumparat un suv cu motor de peste 4000 cm,masina este inmatriculata in Romania.iar vechiul proprietar pe baza contractului de vanzare cumparare a radiat masina de la primaria unde isi are domiciliu pentru a nu ma plati ipozit la masima,cumparatorul poate sa nu o mai inmatriculeze din nou pe numele sau,circuland cu aceleasi numere de inmatriculare care apartin vechiului proprietar,in acest fel sa nu mai platesca nici el impozit pe masina la primaria locului de domiciliu.Daca se incalca vreo lege.
Este legal ca un srl care distribuie caldura si apa calda unde sunt cateva sute de restantieri impotriva carora se efectueaza executari silite,ca angajatii societatii sa beneficieze de reduceri la plata intretinerii de pana la 70%,avand in vedere ca societatea comericiala apartine de Consiliul local.
Discuție tractari auto
daca detin o autoutilitara tractari auto de 3,5 to care poate fi condusa cu permis de conducere categ.B,ce alte documente imi trebuie pentru a putea efectua transporturi cu auto pe platforma
Răspuns la discuția Abuz in serviciu
raspunsul dat nu este in sensul intrebarii
unui director de srl ce apartine se Consiliul local societate ce se ocupa cu distribuirea energiei termice i se poare retine abuzul in serviciu contra intereselor persoanelor,intrucat fapta prevazuta de art .297CP face referire la functionarul public