avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită legalitate afisare somatie pe usa acces societate
Discuție deschisă în Executare silită

legalitate afisare somatie pe usa acces societate

daca ai datorii la o soc.ex.Polaris, colectare gunoi ,au dreptul sa-ti afiseze pe usa de la punctul de lucru somatia de plata
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:20, 3 Noiembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Conform Codului de procedura civila, DA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum dovedesc ca nu am primit o somatie Lulica Lulica Buna seara In octombrie 2011 am primit prin posta o somatie de plata din partea unui executor. Pana in Martie 2016 nu am mai primit nimic iar atunci am primit ... (vezi toată discuția)
Raport evaluare imobil tatiana28 tatiana28 Buna seara.Am primit de la executor o adresa de ridicare a raportului de evaluare al imobilului.Nu stiu cand a fost facuta evaluarea imobilului.Nu trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Rugaminte - somatie de plata pe numele unei persoane decedate monicaungur monicaungur Buna ziua, Am primit azi, 22.02.2017, de la primarie o somatie cu o plata neachitata pentru salubritate pe numele tatalui meu. Acesta, tatal meu a decedat ... (vezi toată discuția)