avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters185131

Activitate ContSters185131

Răspuns la discuția revenire
multumesc,ptr raspuns pbabil ca totul e din orgoliu doar atat.
zi buna!
Răspuns la discuția PLANGERE
doar incerc sa ajut macar cu putine informatii ptr cei care nu au posibilitatea de a accesa pc-ul
Răspuns la discuția revenire
da,multumesc ptr raspunsuri e caraghios sa mg acolo si sa intreb.
Aveam nevoie de informatii doar ptr mine,ptr a vedea cu cine ma ,,duelez,,
Discuție revenire
am revenit ptr intrebarea adresata mai devreme,care sunt totusi nelamurit.
-se poate verifica daca exista la sectia de politia x,o plangere pe numele ex:al meu, din partea concubinului(ei),care ameninta ca a depus -o la politie?
Motivul? pretinde ca ar fi cumparat diverse obiecte (de fapt cadouri),dar care sunt cu acte n regula pe numele celui care se depune plangerea!
Mentioneaza ca e facuta aceasta(plangerea) n 2 exemplare se poate?
Va rog,macar sa mi fac o ideie pana unde poate mge prostia !!
multumesc frumos,se vede ca ati mai auzit de asemenea ,,specii,,
Pbabil ca face referire la diversele cadouri oferite dar care de fapt sunt cu actele pe numele celeilalte persoane.
Macar din curiozitate voiam sa vad daca pot verifica ,,ce latra,, la politie,se poate??
e vba de persoane fizice,in urma despartiirii a unor concubini ,,orgoliosi,, unde el ameninta cu diferite siretlicuri doar pentru a reveni la cuib iarasi.
multumesc!
Cred ca la o sectie de politie sa se fi depus plangerea,se poate urmari aceasta?
Discuție PLANGERE
Cum se poate afla daca o anumita pers a depus plangere impotriva alteia(o ameninta ca ar fi depus ptr niste motive ,,visate,,)
de regula in cate exemplare se face aceasta,va rog??
Răspuns la discuția contract munca
multumesc
Răspuns la discuția contract munca
multumesc frumos,dar poate in contractul colectiv de munca poate fi o astfel de situatie in favorea angajatului?
Răspuns la discuția suspendare pensie
multumesc,este vba de pensie de varsta.