avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PLANGERE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PLANGERE

Cum se poate afla daca o anumita pers a depus plangere impotriva alteia(o ameninta ca ar fi depus ptr niste motive ,,visate,,)
de regula in cate exemplare se face aceasta,va rog??
Cel mai recent răspuns: ContSters185131 , utilizator 22:00, 6 Februarie 2011
Detaliati despre acest subiect:
PLangere unde si pentru ce ?

In general ,aceste persoane sunt citate la organele abilitate sa rezolve plangerile,daca este vorba despre organe judiciare.
e vba de persoane fizice,in urma despartiirii a unor concubini ,,orgoliosi,, unde el ameninta cu diferite siretlicuri doar pentru a reveni la cuib iarasi.
multumesc!
Cred ca la o sectie de politie sa se fi depus plangerea,se poate urmari aceasta?
In general,astfel de personaje "latra" pe ici,pe colo,tot felul de zvonuri,ptr. a se face auziti de persoana...concubina.
E posibil sa nu fi facut niciun demers,ci doar "vorbe in vant".
Daca a facut totusi vreo plangere,trebuia sa aiba un motiv bine intemeiat si dovezi in acest sens.
Care ar putea fi motivul ? Stiti cumva ? De ce anume va acuza ?
multumesc frumos,se vede ca ati mai auzit de asemenea ,,specii,,
Pbabil ca face referire la diversele cadouri oferite dar care de fapt sunt cu actele pe numele celeilalte persoane.
Macar din curiozitate voiam sa vad daca pot verifica ,,ce latra,, la politie,se poate??
Dvs.ce calitate aveti fata de respectivele persoane ?

Alte discuții în legătură

Revenire ContSters185131 ContSters185131 am revenit ptr intrebarea adresata mai devreme,care sunt totusi nelamurit. -se poate verifica daca exista la sectia de politia x,o plangere pe numele ex:al ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unui agent de politie Mihai_Mihaita Mihai_Mihaita Buna seara . Am sa explic problema mea cit mai pe inteles . In decursul lunilor noiembrie si decembrie a anului 2011 am incercat sa imi vad copiii datorita ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face impotriva unei solutii date in camera preliminara? desirelia75 desirelia75 am inteles ca nu mai exista cale de atac dupa o solutie data in camera preliminara.totusi aceasta solutie este total incorecta.adica respinge ca nefondata ... (vezi toată discuția)