avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... revenire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

revenire

am revenit ptr intrebarea adresata mai devreme,care sunt totusi nelamurit.
-se poate verifica daca exista la sectia de politia x,o plangere pe numele ex:al meu, din partea concubinului(ei),care ameninta ca a depus -o la politie?
Motivul? pretinde ca ar fi cumparat diverse obiecte (de fapt cadouri),dar care sunt cu acte n regula pe numele celui care se depune plangerea!
Mentioneaza ca e facuta aceasta(plangerea) n 2 exemplare se poate?
Va rog,macar sa mi fac o ideie pana unde poate mge prostia !!
Cel mai recent răspuns: ContSters185131 , utilizator 08:21, 7 Februarie 2011
Puneti-va la adapost actele care atesta faptul ca bunurile sunt proprietatea dvs.Chiar daca sustine ca a facut plangere ,atata timp cat nu v-a chemat nimeni la Politie care este problema.O plangere se depune intr-un singur exemplar.
De ce nu mergeti direct la sectia de politie sa va interesati?
da,multumesc ptr raspunsuri e caraghios sa mg acolo si sa intreb.
Aveam nevoie de informatii doar ptr mine,ptr a vedea cu cine ma ,,duelez,,
Buna dimineata,
Doamna Doina,parerea mea este ca vrea sa va impresioneze,nicidecum nu a mers la politie sa reclame.Insasi motivatia este puerila.
Cred ca dvs.va puteti da seama,cunoscind persoana,modul de exprimare,comportamentul...daca a facut acest demers.Nu inteleg ce anume reproseaza,si de ce...acest domn.
multumesc,ptr raspuns pbabil ca totul e din orgoliu doar atat.
zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere ContSters185131 ContSters185131 Cum se poate afla daca o anumita pers a depus plangere impotriva alteia(o ameninta ca ar fi depus ptr niste motive ,,visate,,) de regula in cate exemplare se ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unui agent de politie Mihai_Mihaita Mihai_Mihaita Buna seara . Am sa explic problema mea cit mai pe inteles . In decursul lunilor noiembrie si decembrie a anului 2011 am incercat sa imi vad copiii datorita ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie joanablack joanablack Buna seara , am depus plingere penala la sectia de politie din cartier impotriva fostului sot pentru abandon de familie ( pensie alimentara ) in luna ... (vezi toată discuția)