avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere impotriva unui agent de politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere impotriva unui agent de politie

Buna seara . Am sa explic problema mea cit mai pe inteles . In decursul lunilor noiembrie si decembrie a anului 2011 am incercat sa imi vad copiii datorita unei hotarari judecatoresti definitiva , lucru care nu s-a putut intimpla , fapt care ma impins sa depun o plangere penala impotriva fostei concubini la politia pe raza careia se afla . Mi s-a cerut sa prezint martori , iar dupa mai multe incercari esuate la domiciliul fostei concubini cu martori , am fost la politie si am depus de fiecare data noi declaratii ale martorilor . mentionez ca fosta concubina prin luna decembrie a inceput sa imi spuna la telefon ca nu vrea ``muschii ei `` sa ma lase sa vad copiii considerand ca ii protejeaza iar ca la sectia de politie , dosarul a fost dat catre un agent care i-ar fi promis ca lucrurile nu vor deveni urite pentru ea , deci , sta linistita ca nimic rau nu poate sa pateasca . nu am crezut acest lucru , dar intr-o zi m-am pomenit cu o amenda ptr amenintari si lovituri catre parintii concubinei (care traiesc in aceeasi locuinta cu copiii si fosta concubina ) pe numele meu intr-o zi de vineri , zi in care nici macar nu eram in localitate . Am fost chemat in nenumarate randuri la politie de catre agentul care se ocupa de cazul nostru , mentionindui ca imi doresc decit sa imi vad copiii si am rugamintea sa ii transmita fostei concubine sa trimita copiii macar la scoala (mentionez ca , copiii nu au mai frecventat programul scolar din luna noiembrie , evitand sa ii scoata afara ) . Mi s-a spus clar ca v-a incerca sa ii atraga atentia dar ca nu dinsul decide , ci dosarul v-a pleca catre un procuror care v-a hotara cum vor ramane lucrurile . Am inteles situatia , si am asteptat uhn raspuns pina in ziua de ieri cind am primit de la Parchet o rezolutie in care mi se spune ca nu se poate incepe urmarirea penala impotriva fostei concubini , iar alaturat referatul d-lui agent care cere neinceperea urmaririi penale , si in care explica cum , ca eu am fost cel care cind ma prezentam la domiciliu fostei concubin faceam scandal , cum ca am luat aceea amenda explicata mai sus fiind la domiciliu si facand scandal(precizez ca amenda este ptr amenintare si injurii cu acte de violenmta dar nu este trecut locul unde as fi exercitat aceste fapte ) . deci in amenda se spune ca sunt amendat ptr altceva , iar agentul a trecut ca sunt ptr scandal .toate declaratiile martorilor depuse la dosar nu au fost trecute , toate cererile mele si in scris cu ceeea ce doresc (sa ii vad , si sa ii duca pe copii la scoala ) au disparut si nu au fost mentionate in referat . Despre toate plangerile mele depuse in prezenta agentului in decursul lunilor noienbrie si decembrie , nu s-a mentionat nimic in referat . Singurul lucru pe care l-a mentionat este faptul ca m-am prezentat la domiciliul fostei concubine ,in datile in care aveam dreptul sa imi vad si chiar sa iau copiii la domiciliul meu , dar de fiecare data mentiona ca faceam scandal (lucru neadevarat) , totusi nu am fost niciodata amendat . Si nu in ultimul rand mentiona faptul cum ca copiii nu doresc sa ma vada , lucru aflat din declaratiiile fostei concubine . imi este CLAR ca am fost jucat pe degete si am asteptat degeaba dupa o clarificare a situatiei , de aceea VA ROG sa imi dati un sfat , o parere , orice , deoarece imi doresc sa depun plingere impotriva D-nlui agent , dar nu stiu mai exact unde si cum sa procedez . VA multumesc anticipat ! Stima Mihai N.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 17:29, 27 Februarie 2012
Domnule,nu politia si parchetul sunt institutiile competente in speta data.Daca in actiunea de divort s-a stabilit programul de vizitare al minorului,apelati la un executor judecatoresc.
am incercat si cu executorul , dar fosta concubina a refuzat sa deschida usa . bani aruncati degeaba . problema in aceasta discutie este alta : agentul de politie a cautat sa ascunda declaratiile martorilor pe care i-am prezentat , a cautat sa ma provoace trimitindu-ma la domiciliul fostei concubine pentru a incerca sa imi vad copiii , apoi amendindu-ma pe motiv ca am facut scandal , dar usa nici macar nu mi-a fost deschisa si niciodata nu am insistat la usa mai mult de 2 minute , iar vecinii care au fost chemati ptr declaratie au specificat ca niciodata nu am facut scandal sau sa disturb linistea publica in vre-un fel . s-a cautat prin mai multe mijloace sa fiu eu scos tapul ispasitor . unde ar trebui sa ma duc sa depun plangere impotriva agentului care s-a ocupat de caz si care (am si dovezi in acest sens )acautat sa favorizeze vizibil pe fosta concubina .
depuneti plangere impotriva rezolutiei procurorului.
acolo vor judeca alti oameni.
aveti grija ca puteti face asta in termen de 20 zile de cand vi s-a comunicat rezolutia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea hotararii judecatoresti -vizitare minori , schimbare domiciliu Mihai_Mihaita Mihai_Mihaita Buna seara ! In urma unei relatii de concubinaj au rezultat 2 copiii . in urma cu 2 ani fosta concubina a inceput prin a-mi respinge prezenta in viata ... (vezi toată discuția)
Am primit o amenda pe nedrept Mihai_Mihaita Mihai_Mihaita Am sa povestesc pe scurt pentru a nu va obosi . Sunt intr-o continua cearta cu fosta concubina deoarece nu sunt lasat sa imi vad copiii , chiar daca acest ... (vezi toată discuția)
Sechestrare de persoane beludan beludan buna ziua va rog sa ma ajutati cu o informatie si un sfat. azi am fost la locuinta parintilor fostei concubine, pentru a-mi vedea baiatul, pe care la tinut ... (vezi toată discuția)