avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am primit o amenda pe nedrept
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am primit o amenda pe nedrept

Am sa povestesc pe scurt pentru a nu va obosi . Sunt intr-o continua cearta cu fosta concubina deoarece nu sunt lasat sa imi vad copiii , chiar daca acest lucru este hotarat si definitiv in dosarul de legatura cu minorii . Intr-o dimineata am hotarat sa trec catre blocul concubinei sperind ca poate vad copii cind sunt dusi catre scoala , lucru care nu s-a intimplat ca mai tarziu sa aflu chiar de la directorul scolii ca fetita nu a fost dusa de 1 luna de zile la scoala . cum spuneam , asteptand in masina in acea dimineata sperand ca voi vedea copiii , au coborat parintii fostei concubine in fata blocului indreptanduse catre masina lor pentru a pleca la serviciu . mi-am luat inima in dinti si am decis sa ii intreb ce se intampla cu fata lor , de ce imi tot interzice acest lucru , iar daca nu ma va lasa am sa apelez la executorul judecatoresc dar nu prea ma lasa inima stiind ca etapele unei executari silite nu prea dau bine pentru copiii (imi este teama sa nu ii sperii ) . mi s-a [promis ca vor discuta cu ea sa ii explice situatia si ca imi vor da un raspuns pina seara . in cursul zilei am fost contactat de tatal fostei concubine care imi spunea ca sunt liber sa fac ce vreau ca nu il intereseaza . mai tarziu am aflat ca fosta concubina privise pe balcon momentul in care am discutat cu tatal ei si sunase la 112 crezind ca eu voi face ceva necugetat .in cursul zilei de azi la aproape 1 saptamana de la intimplare am primit o amenda acasa pentru injurii si amenintari cu acte de violenta . intrebarea este : ce mai pot face in acest monet in afara de a o contesta in instanta ? cum pot proceda ?chiar se poate da o amenda fara sa fiu chemat pentru a ma apara ? chiar atit de usor cineva poate sa plateasca pentru lucruri de care nu a avut habar ? asa slaba este legea ? zilnic de fosta concubina sunt amenintat cu politistii de pe raza ei . in cursul serii am decis totusi sa trec pe la sectia unde se afla agentul care m-a amendat dar ofiterul de serviciu a inceput sa vorbeasca vulgar , sa aduca injurii si amenintari si ca daca ... lui vrea el aia face . nu prea am inteles nici de ce s-a comportat asa . exista vre-o situatie in care pot face plangere acestui politist ? nici macar numele nu a vrut sa il dea , dar pot afla . unde pot face aceasta plingere ? cum sa procedez ? vre-o idee cum sa procedez sa imi vad copiii ? am incercat legal dar tot vad ca sunt oprit prin fel si chip , si nu inteleg de ce . nu vreau decat sa ii vad , sa ii ajut cu ce au nevoie , nu sa ii despart de mama lor . Multumesc pentru rabdare si sfaturi
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 10:36, 5 Ianuarie 2012
Aflati numele politistului, depuneti o plangere impotriva lui la sefii dansului.
Contestati amenda solicitand in baza carui act, pe ce motiv si din invinuirea cui ati fost amendat.
Sau filmati/inregistrati pe domnul ofiter cu o camera ascunsa. M-ar mira ca seara la aceea sectie sa fie tot politistul care va amendat, dar nu s-a legitimat?!

Pana atunci aveti 15 zile sa depuneri o plangere la judecatorie sau ramaneti bun de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva unui agent de politie Mihai_Mihaita Mihai_Mihaita Buna seara . Am sa explic problema mea cit mai pe inteles . In decursul lunilor noiembrie si decembrie a anului 2011 am incercat sa imi vad copiii datorita ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru injuraturi / amenintari ContSters323672 ContSters323672 Buna ziua , de mult timp am probleme cu un unchi care ma tot injura si ameninta , am sunat de 4-5 ori la 112 dar acestia au zis ca pentru injuratiri si ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea hotararii judecatoresti -vizitare minori , schimbare domiciliu Mihai_Mihaita Mihai_Mihaita Buna seara ! In urma unei relatii de concubinaj au rezultat 2 copiii . in urma cu 2 ani fosta concubina a inceput prin a-mi respinge prezenta in viata ... (vezi toată discuția)