avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate danassis

Activitate danassis

Răspuns la discuția Inselaciune agentie de turism
Daca hotia nu e infractiune si are acoperire juridica, o sa ne trezim ca nici violul nu e considerat infractiune...poate cel mult un accident!...Deja mi-e groaza ca traiesc in tara asta!!!
In Bucuresti s-a intamplat, nu stiu despre ce agentie este vorba, n-am mai vorbit cu prietenii mei de cand mi-au relatat ce au patit, dar, da, intr-adevar, cred ca s-ar misca ceva in sensul stoparii acestor inselaciuni daca ar exista o lista neagra a agentiilor care si-au inselat clientii. Patronul ar trebui macar de data aceasta sa raspunda in fata legii, tinand cont ca e deja la a doua manevra (cel putin din ce stiu eu!) de genul acesta. Cu politia s-a descurcat anul trecut dar poate ca anul acesta inalta instanta judecatoreasca il va trimite acolo unde-i este locul! Va multumesc pentru raspuns!
Multumesc! Da, aveti dreptate, nu trebuie sa ne aruncam ca inecatii! Eu, una, n-am avut niciodata incredere in astfel de "oferte". Intotdeauna lucrul ieftin ajunge sa ne coste extrem de scump, si la propriu, si la figurat. O voi atentiona in legatura cu ceea ce ati sugerat. Multumesc inca o data!
Buna seara,

O prietena de-a mea a cumparat vouchere pentru a efectua o excursie la sfarsitul acestei luni. Din pacate s-a dovedit ca "agentia" respectiva era una specializata in inselarea amatorilor de chilipiruri de vacanta. Zilele acestea, ducandu-se sa se intereseze ce formalitati mai are de facut, prietena mea a constatat ca respectiva "agentie" se desfiintase. Redau cateva declaratii de-ale ei: " AGENTIA LA CARE PLATISEM BILETELE PENTRU ROMA LA SFARSITUL ACESTEI LUNI, S- A CARAT SI NE-A LASAT CU NASU-N SOARE!Unii (au fost inselati) a doua oara... ca anul trecut astia cica ar fi existat sub un alt nume si au facut la fel. Anul trecut politia l-a vizitat pe patron, care e acelasi, si i-a spus sa le dea oamenilor banii, in loc sa-l aresteze pe loc... anul asta ce dracu i-or mai face?".... Intrebare 1:Exista vreo sansa ca acesti oameni sa-si recupereze banii???? Intrebare 2: Acest stat chiar nu poate face nimic sa protejeze populatia de acesti escroci vanzatori de vise?!?....E plin internetul de ei!!! FACETI CEVA, PENTRU NUMELE LUI D-ZEU!!!
Răspuns la discuția Dosar handicap
Multumesc mult!:vishenka:
Discuție Dosar handicap
Buna seara,

Care sunt demersurile intocmirii si depunerii unui dosar in vederea obtinerii drepturilor legale ptr handicap?

Multumesc anticipat!:vishenka:
Răspuns la discuția Eliberare C.I.- timbru
MULTUMESC MULT!
Ce fel de timbru este necesar pentru eliberarea unui nou C.I. ?

Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Duplicat hotarare de divort
Multumesc frumos!
Care este demersul pentru a obtine un duplicat al hotararii de divort?
Multumesc!