avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dosar handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dosar handicap

Buna seara,

Care sunt demersurile intocmirii si depunerii unui dosar in vederea obtinerii drepturilor legale ptr handicap?

Multumesc anticipat!:vishenka:
Cel mai recent răspuns: danassis , utilizator 21:57, 31 Iulie 2013
In baza documentelor medicale pe care le detineti ,solicitati comisiei locale de expertiza medicala persoane cu handicap expertizarea persoanei in cauza
Conditionat de concluziile comisiei de expertiza medicals,daca aceasta emite decizie/
certificat de incadrare in grad de handicap,urmeaza sa depuneti dosarul la serviciul specializat din primarie,care va desfasura demersurile pentru a beneficia de facilitatile dispozitiilor L nr 448/2006 republicata
Multumesc mult!:vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap mirey32 mirey32 Buna ziua, Am 31 de ani si 1,34cm. Am fost diagnosticata cu nanism hipofizar la varsta de 3 ani! Din pacate, pana acum nu mi-am depus dosarul pentru handicap ... (vezi toată discuția)
Este sau nu un handicap? sabadaclarisa sabadaclarisa mama mea are 58 ani.in urma unui atac cerebral a ramas paralizata.ea are nevoie de supraveghere permanenta,nu are pensie sau alt fel de venit.poate fi ... (vezi toată discuția)
Epilepsie caldararucaty caldararucaty buna ziua am un copil de 8 ani si este diagnosticat cu epilepsie si intarziere psihica usoara as vrea sa stiu la ce grad de handicap se incadreaza si ce ... (vezi toată discuția)