avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters185356

Activitate ContSters185356

Răspuns la discuția Viata unui jurist
Dar poate e mai usor de acceptat ca cineva a scapat din lipsa de probe decat ca am aparat un om vinovat.
Am doua intrebari mai ciudate, dar si pertinente:

Dintre un avocat, un procuror si un judecator, cine atrage mai multa ura/negativitate; mai multi dusmani si mai multe presiuni?

Dintre aceleasi trei categorii, cine are cele mai multe sanse sa infaptuiasca dreptate si sa se simta implinit si integru?
Răspuns la discuția Locul de munca al paratului
Pot cere o amanare pana cand imi completez dosarul? Ce justificare as oferi cand solicit instantei sa amane judecata?
Multumesc pentru informatiile de pana acum.
Răspuns la discuția Locul de munca al paratului
Si daca lucreaza in strainatate? Va putea instanta sa colaboreze cu angajatorul?
Buna dimineata,

Recent am solicitat reacordarea pensiei alimentare, insa nu nunosc locul de munca al paratului (stiu doar ca este o firma privata-- irelevant) si am fost rechemata pentru a completa informatiile.
Ce se va intampla in cazul in care nu pot sa specific acest detaliu?
Buna seara,

Am cateva intrebari in legatura cu acordarea pensiei alimentare pe perioada studentiei:

Am aflat recent ca tatal meu lucreaza in alta tara de aproximativ doi ani. Nu-i cunosc nici adresa actuala, nici angajatorul, ci doar adresa domiciliului vechi, la care mai vine doar de doua ori/an. Ce probleme pot cauza aceste circumstante si cum indicati sa abordez situatia in cererea de chemare in instanta?
Mai mult, ce document trebuie sa solicit de la institutia in care studiez pentru a-mi demonstra statutul de student?

Va multumesc.
Da, am reusit sa imi demonstrez eligibilitatea si faptul ca ma aflu intr-o stare de nevoie.
Am fost insa acuzata, printre altele, ca am beneficiat de acel fond si dupa doua luni de la expirarea hotararii. Vreau sa dezmint acest lucru si sa anexez ultimul cupon, care dateaza din luna iunie a anului trecut si se afla in conformitate cu ultima hotarare judecatoreasca. In plus, pot spune ca a intervenit si orgoliul meu dupa ce am vazut directia in care doreste sa indrepte acest proces.
Cred ca aceasta e cea mai buna solutie.
Imi voi depsai atributiile daca voi eticheta motivele aduse de parat drept irelevante?
Sa ma rezum doar la dezmintirea acuzatiilor pentru a nu cadea in penibil?
In cadrul cererii de respingere a unei actiuni initiate de mine cu scopul de a beneficia de fondul de pensie alimentara pe durata facultatii, paratul imi aduce o serie de acuzatii deranjante (pe langa faptul ca incearca sa se foloseasca de relatia noastra rece pentru a se sustrage de la plata, desi acest lucru nu are relevanta).
Am dreptul sa raspund in scris la aceste acuzatii si sa demonstrez inconsistenta lor ? Cum imi pot face cunoscut punctul de vedere ? Cum trebuie sa inceapa un astfel de document ?
Va multumesc frumos!