Recent am solicitat reacordarea pensiei alimentare, insa nu nunosc locul de munca al paratului (stiu doar ca este o firma privata-- irelevant) si am fost rechemata pentru a completa informatiile.
Ce se va intampla in cazul in care nu pot sa specific acest detaliu?
Incercati la ITM, prin avocat, sa vedeti daca se poate identifica locul de munca de acolo. Asta intrucat instanta se va pronunta pe baza probelor pe care le veti depune dvs. , si esential e locul unde lucreaza si cuantumul salariului.
Fiind reclamanta in cauza, dvs va revine sarcina de a indica locul de munca al paratului.
In lipsa datelor referitoare la venitul acestuia, instanta nu va putea dispune majorarea pensiei ci eventual obligarea la plata uneia la nivelul salariului minim pe economie.
De asemenea, nestiind locul de munca nici nu puteti pune in executare acea sentinta.
Da instanta - prin intermediul unei comisii rogatorii - va putea solicita informatii in legatura cu veniturile ori bunurile detinute in strainate institutiilor abilitate in acest sens din respectiva tara.
Numai ca tot dvs va tb sa indicati institutiile, adresele de contact si sa traduceti adresele in limba tarii respective, urmand ca instanta sa o transmita. Va dura mai mult, dar este posibil sa se rezolve.
Pot cere o amanare pana cand imi completez dosarul? Ce justificare as oferi cand solicit instantei sa amane judecata?
Multumesc pentru informatiile de pana acum.