as dori sa stiu daca la depunerea actelor pt marirea pensiei alimentare am nevoie de avocat si daca trebuie sa ma prezint la tribunal la termenul citat
"Actele" le puteti depune si dvs., dar stiti sa redactati cererea de chemare in judecata si sa va precizati actiunea? Daca nu va prezentati la termen si nu aveti nici avocat care sa va reprezinte in instanta, cum va veti sustine cererea?
"Actele" le puteti depune si dvs., dar stiti sa redactati cererea de chemare in judecata si sa va precizati actiunea? Daca nu va prezentati la termen si nu aveti nici avocat care sa va reprezinte in instanta, cum va veti sustine cererea?
Nu e nevoie sa descurajati omul. Cererea o sustine prin actele atasate si solicita judecarea cauzei in lipsa.
De acord. O pensie se poate cere si fara avocat. Totusi, in functie de situatie, e posibil sa va fie mai bine cu avocat sau nu musai.
Daca stiti unde lucreaza, care e salariul, daca cereti dovada veniturilor si judecarea in lipsa, e ok.
Daca nu stiti aceste lucruri, trebuie sa faceti demersuri sa le aflati; preferabil in timpul procesului, ca asa aveti temei juridic si nu pierdeti pensia marita pe o luna sau 3 cat faceti demersurile.
In familia mea in prezent se deruleaza o actiune de majorare a pensiei alimentare.
Reclamanta a depus la Judecatoria Satu Mare documentele necesare in vederea obtinerii acestei majorari.Paratul nu se afla in Romania, reclamanta a completat detaliile despre parat : societatea unde is desfasoarea activitatea si tara .
Actiunea a fost depusa in luna a IX-a 2015, au avut loc deja 3 termene in care s-a dat urmatoarea solutie : Amânat în vederea efectuării comisiei rogatorii interţionale încuviinţate în cauză.
Banuiala familiei este ca el si-a schimbat locul de munca si din aceasta cauza se tot amana.
In cazul in care paratul si-a schimbat locul de munca si nu se cunoaste detalii despre, cum se procedeaza?