avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Activitate a_mira

Activitate a_mira

Si care ar fi sancţiunea pentru refuzul angajatului de a se prezenta pentru reintegrare până la soluţionarea recursului? In toata aceasta perioadă (până la soluţionarea recursului), contractul individual de muncă nu se considera suspendat de drept?
Răspuns la discuția caut avocat
Cei mai multi dintre avocati (parerea mea!!!) nu se arunca la onorariu de succes.
Gaseste unul si mergi cu el pana in panzele albe.
Răspuns la discuția Adresare injurii ?
Daca vei fi chemat la sectie...
Răspuns la discuția Lipsa comunicare hotarare proces
Termenul recomandabil de redactare al unei hotarari judecatoresti este cel de 30 zile. Nu deveniti agitat inainte de vreme!

Daca nu vreti sa fiti stresat de problema, puteti cere eliberarea unui certificat de grefa care sa contina minuta hotararii!
Nu va mai faceti atatea procese de constiinta. Si lui daca i s-ar fi intamplat asta, poate ar fi procedat mai rau: sa aduca vreo atingere autoturismului.
Omul n-a revendicat nimic. Doar i-a atras atentia ca a parcat cel putin neregulamentar. Ca sa nu mai spun ca a muncit pentru a deszapezi acel loc!
:)) Ce-mi place asta!!! Si l-o fi notat sa te dea in urmarire? Sau sa-ti dea vreun acatist ca ai fost rau si i-ai lasat biletel despre mama lui? Parerea mea e aceea ca nu ai de ce-ti face griji.
În doctrină (vezi S.Beligrădeanu), opinia este aceea că, angajatorul dacă a făcut recurs este îndreptăţit să aştepte soluţionarea acesteia şi abia apoi să execute sentinţa.
În cazul admiterii apelului societăţii angajatoare in calea de atac, situatia s-ar complica si mai mult. Angajatul ar fi nevoit sa restituie sumele de bani care i se vor plati, iar asta inseamna alte procese, alti nervi mancati...
Banca e interesata sa-si recupereze banii si va uza de toate instrumentele pe care le are la indemana. Puteti promova o contestatie la executare.