avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Activitate Claudiu Rares Moarcas Juravschi

Activitate Claudiu Rares Moarcas Juravschi

Răspuns la discuția radiere societate
Buna ziua , puteti gasi aproape toate info de care aveti nevoie , exista mai multe modalitati/ proceduri prin care se poate radia o societate comerciala .Puteti insa merge la ORC din orasul dvs., platiti o taxa de consultanta si va vor ajuta functionarii de la registru cu toate formularele necesare , sau cautati un lichidator ( veti avea oricum nevoie de unul ) ,avocat sa va indrume , va spun acest lucru pentru ca procedura de radiere este destul de complexa , cu stima C.J. Moarcas J. R. Claudiu
vezi : [ link extern ]
2. [ link extern ] /
3.Actele necesare pentru inregistrarea desfiintarii societatii sunt:
Etapa 1 – lichidarea si dizolvarea
• Cerere de inregistrare a mentiunii
• Hotararea AGA sau decizia asociatului unic prin care se dispune dizolvarea si lichidarea concomitenta a societatii, prin acordul unanim de impartire a activelor ramase dupa plata creditorilor
• Imputernicirea persoanei care depune mentiunea, daca este cazul
• Dovada achitarii taxelor: taxa judiciara de timbru - 39 lei; timbru judiciar – 0.15 lei, comisionul de transmitere a documentului la monitorul oficial – 10 lei (tariful de publicare la monitorul official se stabileste in functie de numarul de caractere publicate)

Etapa 2 – de radiere
• Cerere de radiere
• Certificatul de inregistrare si anexele
• Situatia financiara de lichidare
• Hotararea de repartizare a activelor
• Certificat de la Fisc din care rezulta ca societatea nu are datorii la bugetul de stat si la contributiile sociale
• Imputernicirea persoanei care depune mentiunea, daca este cazul
• Dovada achitarii taxelor: taxa judiciara de timbru - 39 lei; timbru judiciar – 0.15 lei, taxa de registru – 30 lei.
4.[ link extern ] /
5.www.avocatnet.ro/content/for...
Răspuns la discuția Regulament ordine interioara
1.[ link extern ] /
2.[ link extern ] !
3.www.avocatnet.ro/con ...
De asemenea mai puteti cauta pe google un model de ROI , insa trebuie obligatoriu actualizat / modificat / completat cu noul cod al muncii : vezi ,

www.avocatnet.ro/content/art...
p.s. o adresa de e-mail si va trimit un model in word , cu stima C.J. Moarcas J. R. Claudiu
Răspuns la discuția de ce noi femeile ,,iertam,,
Stimată Doamnă , în loc să vă pierdeţi timpul "preţios
" , pe acest forum mai bine aţi ªI face ceva cu adevărat - Vezi : "românul" : taca taca taca taca...s.a.m.d. pâna la nesfârşit ..... Din puţina experienţă acumultă cu sudoare , vă subliniez ideea că românul dă din gură cât e ziulica de lungă însa de acţionat nici vorbă de aşa ceva ( daca s-ar putea să facă , poate ceva vecinul în locul său ar fi minunat / formidabil : ( ,.... că altfel.....)
Deeee c'est la vie !

P.S. 1. Pentru a sesiza faptele de coruptie săvârşite de personalul Inspectoratului General al Poliţiei Române (indiferent de unitatea în care lucrează), puteţi apela linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806.


Pentru a vă cunoaşte drepturile vizitaţi www.mai-dga.ro .

În ceea ce priveşte alte plângeri sau sesizări, puteţi contacta Inspectoratul General al Poliţiei Române, la numărul 021/316.66.55 – Relaţii cu Publicul sau, pentru situaţii de urgenţă, apelaţi 112.

2.Nimeni nu are dreptul să te ameninţe, să te insulte sau să-ţi facă vreun rău. Nici măcar cineva apropiat din familie nu are dreptul să te oblige să întreţii relaţii sexuale, să te umilească în public, să-ţi controleze accesul la bani sau să te împiedice să te relaţionezi cu prietenii sau membrii familiei.
Chiar dacă eşti dintr-o altă ţară, dacă ţi se întâmplă vreunul din aceste lucruri înseamnă că eşti maltratată şi poţi cere ajutor:
Dacă eşti victima unui atac sau crezi că vei fi, poţi cere protecţie poliţiei sau judecătorului.
Dacă a fost deja supus unor rele tratamente, de asemenea poţi cere ajutor poliţiei, direct sau printr-o persoană în care ai încredere.
Dacă ai suferit leziuni, mergi la un centru medical. Acolo vei primi îngrijire şi vei putea explica originea leziunilor şi cere o copie a certificatului medico-legal care îţi va fi de mare folos.
Chiar dacă nu ai leziuni, poţi cere ajutor Serviciilor Sociale (Algorta sau de Romo) ale primăriei. Acestea te vor sprijini, îţi vor da informaţii privind drepturile pe care le ai, şi te vor ajuta să ieşi din situaţia ta. Îţi vor oferi asistenţă psihologică, consiliere juridică, ajutor economic, adăpost temporar.

3. Vedeţi Parchetul de pe langa judecatoria orasului de care apartine persoana vatamata ( victima "sotia-femme",) , sesizeaza parchetul printr-o plangere penala indreptata impotriva faptuitorului ( " l'homme - marie " ) , plangere ce va contine toate datele necesare cu privire la persoana faptuitorului , descrierea agresiunilor ,eventual certificat medico-legal cu privire la numarul zilelor de ingrijiri medicale , etc. Plangerea se poate formula atat impotriva agresorului
( faptuitorului-sotul ) , dar si impotriva agentului de politie/ sef de post / etc , pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu art. 246 Cod Pen. , sau abuz in serviciu prin ingradirea unor drepturi art. 247 Cod Pen. , de ce nu , poate chiar Purtarea abuziva , prevazuta de art. 250 ( martori ,etc. ) .

Răspuns la discuția Cartea de munca
Raspuns : ITM ,Inspectoratul Teritorial de Munca , unde lucrati ,obtineti toate info. de la functionarii institutiei.Se poate sa nu minta ,angajatorul,chiar nu se mai elibereaza carti de munca.insa cum v-am spus ,deplasati-va pana acolo si vedeti ce se intampla cu carnetul dvs. , cu stima Moarcas-Juravschi .
Răspuns la discuția partaj judiciar
in principiu,foarte greu se poate obtine nulitatea ctr. de V-C , angajati un avocat ptr. proces si va lamureste ! dreptul de obtiune succesorala s-a perimat ,asadar o nulitate relativa este cam ce ar putea sa incerce fiul "ratacitor ".Eu zic sa stati linistit si sa consultati/angajati un Avo. , cu stima Moarcas-Juravschi .