avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate clau1980

Activitate clau1980

De la executorul judecatoresc am o factura.Macar cu asta as vrea sa ma inscriu deoarece are o valoare mai mare.
Am primit o notificare privind inscrierea in tabelul preliminar la masa credala.
Inainte ca debitorul sa intre in insolventa am avut mai multe procese cu acesta (somatii de plata,investiri cu formula executorie),cheltuieli cu executorul judecatoresc.
Intrebarea e daca pot sa ma inscriu si cu aceste creante in tabelul preliminar?
ok.Multumesc!
La investirea cu formula executorie a unei hotarari judecatoresti (somatie de plata),se trimite si duplicat pt. a se comunica debitoarei sau nu este nevoie?
Răspuns la discuția Hotarari legalizate,insolventa
Insolventa i-a fost ceruta de catre finante care de altfel au numit si lichidator si inca o firma.
Acum i-am cerut-o si eu.Daca se aproba am inteles ca dosarele se conexeaza.
Mai trebuie sa ma inscriu la masa credala?
Răspuns la discuția Hotarari legalizate,insolventa
ok. multumesc!
Am doua hotarari definitive la Somatie de plata,datorita faptului ca debitoarea nu a facut recurs in termenul legal de 15 zile.
Intrebarea e daca trebuiesc numai legalizate ,sau si investite cu formula executorie avand in vedere faptul
ca societatea debitoare a intrat in insolventa?
Răspuns la discuția Cerere insolventa
ok.multumesc!
In cererea introductiva de intrare in insolventa formulata de creditor se poate in baza art. 138din Legea 85/2006 sa solicitam si atragerea raspunderii administratorului firmei debitoare?
O sa trebuiasca sa ma duc sa ridic hotararea.Intrebarea e daca pot rezolva totul intr-o zi.Sa o legalizez si sa o investesc.