avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Legalizare,investire cu formula executorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Legalizare,investire cu formula executorie

Sunt din alt judet,distanta e destul de mare si m-ar interesa daca legalizarea si,investirea cu formula executorie a unei somatii de plata,se pot face in aceeiasi zi.
De asemenea care sunt etapele.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: clau1980 , utilizator 14:55, 6 Mai 2011
Puteti trimite cererea, dovezile de plata si hotararea supusa investirii prin posta, urmand a va prezenta sa o ridicati ulterior!!
O sa trebuiasca sa ma duc sa ridic hotararea.Intrebarea e daca pot rezolva totul intr-o zi.Sa o legalizez si sa o investesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire formula executorie manuelle manuelle Imi puteti spune care este procedura investirii unei ordonante de somatie de plata cu formula executorie? Va multumesc (vezi toată discuția)
Copie nelegalizata hotarare judecatoreasca Cristianna Cristianna Buna ziua!Am primit la sediul firmei o hotarare judecatoreasca pe somatia de plata,favorabila noua.Hotararea s-a ratacit ulterior,s-a pierdut, asa ca am facut ... (vezi toată discuția)
Investire cu formulã executorie lara12 lara12 am obţinut drept de vizită, decizia a devenit definitivă după expirarea termenului de recurs. întrebare: 1. cum pot investi decizia cu formulă ... (vezi toată discuția)