avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Creante rezultate din cheltuieli de judecata ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Creante rezultate din cheltuieli de judecata anterioare insolventei

Am primit o notificare privind inscrierea in tabelul preliminar la masa credala.
Inainte ca debitorul sa intre in insolventa am avut mai multe procese cu acesta (somatii de plata,investiri cu formula executorie),cheltuieli cu executorul judecatoresc.
Intrebarea e daca pot sa ma inscriu si cu aceste creante in tabelul preliminar?
Cel mai recent răspuns: clau1980 , utilizator 23:32, 5 Iulie 2011
Daca cheltuielile de judecata sunt cuprinse in hotarari judecatoresti definitive si executaorii sau cheltuielile de executare sunt cuprinse in procesele verbale de cheltuieli de executare intocmite de BEJ- titlu executor- reprezinta creante ce pot fi trecute in tabelul preliminar.
Daca nu aveti hotarari judecatoresti sau procese verbale de la BEJ adica titluri, puteti face o operatiune juridica pentru a le transforma in creante certe lichide si exigibile, dar trebuie sa apelati la un avocat
De la executorul judecatoresc am o factura.Macar cu asta as vrea sa ma inscriu deoarece are o valoare mai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hot. def. insolventa alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Cum pot obtine hot. def. pt. un debitor caruia i sa dispus incheierea proc. insolventei. Nu m-am inscris la masa credala. Mi-o trebuie doar ... (vezi toată discuția)
Titlu executoiu dupa inscriere la masa credala roxanaraveca roxanaraveca Buna seara, Va rog sa ma ajutati... Dupa notificare insolventa, inscriere la masa credala biroul de impozite si taxe, poate sa mai emita somatie si titlu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sotul a actionat in instanta o firma pentru neplata ... iulia2015 iulia2015 Buna ziua. Sotul a actionat in instanta o firma pentru neplata drepturilor salariale si instanta i-a admis cererea si obliga parata sa plateasca drepturile ... (vezi toată discuția)