Buna ziua.Am primit o citatie pt o factura neachitata din motive obiective din 2010.( probleme familiale furt intre soti,parasire domiciliu,,unic intretionator copil student,etc,si, recent notificare concediere reducere post la firma unde lucrez).Va rog sa ma sfatuiti cum sa depun intampinare stiind ca prima infatisare este stabilita in 1.09.2011.Nu am posibilitatea de a-mi angaja avocat.Multumesc.
Buna seara.Am primit o citatie in a carei parte sunt in calitate de reclamant,intr-un proces pt intrarea in posesie a unui teren,actiune care a fost inceputa de mama mea,intre timp ea a decedat,si in care se mentioneaza termenul de "grantuire perimare".Va rog sa-mi spuneti ce inseamna aceasta.Multumesc.
E adevarat,nu conteaza a cui e vina,preferam sa se prezinte la fiecare infatisare,procesul nu ar fi durat atat de mult,mai ales ca nu sunt copii minori la mijloc.Insa avand probe la dosar,inclusiv un raport al politiei,plus martori,instanta a decis ca vina ii apartine paratului.Trist.Multumesc.
Buna seara.In 8 decembrie s-a pronuntat sentinta de divort,care a fost din vina paratului.Acesta nu s-a prezentat la nicio infatisare din cele 6 sedinte,desi a fost citat la domiciu si in presa.Ulterior m-a amentintat ca face apel.Se pare ca a primit o copie de la sentinta de divort si la aceasta a raspuns cu acuzatii .Va rog sa-mi daca sunteti amabil,daca poate fostul sot poate face apel,si ce rezultate ar putea avea in urma acestei actiuni.Multumesc.