avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... citata in proces, recuperare creante servicii ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

citata in proces, recuperare creante servicii "telefonie mobila"

Buna ziua.Am primit o citatie pt o factura neachitata din motive obiective din 2010.( probleme familiale furt intre soti,parasire domiciliu,,unic intretionator copil student,etc,si, recent notificare concediere reducere post la firma unde lucrez).Va rog sa ma sfatuiti cum sa depun intampinare stiind ca prima infatisare este stabilita in 1.09.2011.Nu am posibilitatea de a-mi angaja avocat.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: m_aurora , utilizator 15:00, 11 August 2011
Nu puteti fi sfatuita fara prezentarea elementelor mentionate in cererea atasata citatiei
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de depunere a întâmpinãrii Lungu Constantin Lungu Constantin Daca parata a depus intampinarea in data de 12.10.2012 iar ziua procesului a fost in data de 16.10.2012 se poate invoca exceptie pe procedura deoarece nu a ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters189893 ContSters189893 In anul 1995 am cumparat un apartament fiind necasatorita , in anul 1998 m am casatorit , impreuna am facut unele imbunatatiri printre care am cumparat si o ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul nu a platit la service-ul unde mi-am reparat masina si am fost dat in judecata Grigorescu Nelutu Grigorescu Nelutu Buna ziua, am si eu o problema si anume: in aug 2010 am fost lovit din spate in timp ce stationam la semafor; am facut constatarea amiabila cu cel care m-a ... (vezi toată discuția)