avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Citatie pentru FOND
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Citatie pentru FOND

Buna seara.Am primit o citatie in a carei parte sunt in calitate de reclamant,intr-un proces pt intrarea in posesie a unui teren,actiune care a fost inceputa de mama mea,intre timp ea a decedat,si in care se mentioneaza termenul de "grantuire perimare".Va rog sa-mi spuneti ce inseamna aceasta.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: m_aurora , utilizator 21:52, 28 Martie 2011
mama dvs a facut o actiune de granituire care a fost suspendata si acum se pune problema perimarii actiunii
Daca dosarul formuat de mama dvs a sta mai mult de un an in nelucrare
instanta va constata perimarea acestuia.
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare proces ? sau greseala a instantei ? oanaportar oanaportar Tatal si matusa mea au formulat o Cerere de granituire impotriva familiei vecine. Procesul a fost suspendat in temeiul art. 244 pct.1 c. proc civ. In acel ... (vezi toată discuția)
Confidentialitate date personale pacient dupa decesul acestuia corinamed corinamed Dupa decesul unui pacient,sotia acestuia mi-a solicitat copia xerox a certificatului constatator al decesului(diagnosticul) si a fisei de cosultatii a acestuia ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara arystyna arystyna In luna august 2010 sotul meu a depus la tribunal o cerere ptr recalcularea pensiei alimentare pe motiv ca mai ai are un minor in intretinere, dar cand a fost ... (vezi toată discuția)