avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate parvaty

Activitate parvaty

Răspuns la discuția copil la intretinere
Multumesc
Buna seara,
Am rugamintea sa ma sfatuiti intr-o problema. In data de 03 Octombrie am nascut. Vreau sa stiu de la ce varsta se trece un copil la intretinere ... daca exista o lege care sa precizeze acest lucru sau se decide de care consililu de administratie al blocului. Va multumesc
Răspuns la discuția mediu toxic
Exista posibilitatea ca directorul societatii sa refuze semnarea unei astfel de decizii? Si care este perioada pe care se acorda acest concediu?
Discuție mediu toxic
Buna ziua,
As dori sa aflu si eu raspunsul la urmatoarea intrebare: daca sunt gravida si lucrez in mediu toxic(fabrica de reciclare acumulatori auto)-plumb, care sunt conditiile in care pot beneficia de concediu prenatal. Tin sa precizez ca lucrez ca secretara, iar in cladirea administrativa care este la 50 de metri de fabrica, se resimte mirosul de acid si de plumb.
Astept cu interes raspunsul dvs.
Va multumesc.
Buna ziua. Vreau sa pun o intrebare ce o priveste pe sora mea. Acum 3 luni a depus dosarul de divort la judecatoria din Buzau ptr. ca acolo are domiciliul.
A primit ca termen de judecata data de 27 Ianuarie, iar de curand a mers la avocat ca sa se intereseze daca totul este ok si i s-a spus ca dosarul a fost amanat pana in luna martie. Doresc sa aflu daca este posibil asa ceva? si daca se poate ca dosarul ei sa fie mutat in ...Bucuresti de exemplu? Nu mi se pare posibil ca un divort sa poate fi amanat fara ca macar sa fi avut loc prima infatisare.
Va multumesc