avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... copil la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

copil la intretinere

Buna seara,
Am rugamintea sa ma sfatuiti intr-o problema. In data de 03 Octombrie am nascut. Vreau sa stiu de la ce varsta se trece un copil la intretinere ... daca exista o lege care sa precizeze acest lucru sau se decide de care consililu de administratie al blocului. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: parvaty , utilizator 21:03, 3 Noiembrie 2011
Se trece la intretinere din momentul in care se muta in casa.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini zgomotosi voluntar voluntar Buna ziua, Caut si eu o solutie la problema vecinilor zgomotosi. Eu pe vecinii mei de deasupra i-am rugat de nenumarate ori sa inceteze cu mutatul mobilei la ... (vezi toată discuția)
Bebelusii la cheltuielile de intretinere tatianafloca tatianafloca Buna ziua, as dori un raspuns concret la aceasta intrebare: De la ce varsta se pun bebelusii la cheltuielile de intretinere ? Sunt administratoare la blocul ... (vezi toată discuția)
De la ce varsta se trec copiii la intretinere, la asociatia de locatari ??? loredana_baetu loredana_baetu Buna seara, sunt proaspat mamica de 13 zile, locuiesc intr-un bloc de nefamilisti, intr-o camera de 10 metri patrati, cu toaleta si dus la comun. Acum cei de ... (vezi toată discuția)