avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Activitate mirela81mire

Activitate mirela81mire

Răspuns la discuția credit ipotecar
nici vorba de mediere,am incercat inca de la divort acest lucru....cat despre partaj sunt din ce in ce mai debusolata,toata lumea spune ca in principiu un credit ipotecar nu se imparte..o zi buna si multumesc pentru sprijin
multumesc pt sfat,dar tocmai pentru ca nu reusim sa ne intelegem m am gandit la partaj
Răspuns la discuția partaj credit imobiliar
titular de contract -eu,iar el codebitor.;iar acum sunt hotarata sa intentez partaj...oricum rata tot eu o plates de 1,6 ani si tot eu o voi plati pana la finalizarea partajului..sper ca atunci sa fie posibil sa se faca ceva...(sa se imparta cumva)
multumesc pt raspunsuri
Am studiat toate posibilitatile ...transformarea monedei nu e acceptata,deoarece venitul meu de acum este mult mai mic(bugetar..)...asa ca singura solutie este partajul si sper din suflet sa nu dureze o vesnicie (cunosc pe cineva se tot straduieste de 5 ani )
va multumesc din suflet tuturor
multumesc,azi voi merge la banca si o sa revin..sper sa reusesc sa ajung la o intelegere cu ei..
am incercat un partaj in notariat,au spus ca nu se poate partaja un credit imobiliar;dar pot face o conventie prin care eu sa ma oblig ca achit ratele deoarece casa imi ramane mie.(oricum era a mea)Iar la judecatorie cel mai apropiat termen este februarie 2012.Sincer nu stiu ce sa mai fac....
Discuție credit ipotecar
In urma cu 3 ani am luat un credit ipotecar in valoare de 37 000 CHF,acum platesc singura rata lunara (fostul sot nu mai participa ).Va intreb ,exista vreo posibilitate sa pot face o intelegere cu banca sa -mi transforme CHF in RON(francul a crescut foarte mult in ultimul timp ).Multumiri
multumesc pt raspuns
buna ziua..revin cu o intrebare
iata pe scurt cam despre ce este vorba:inainte de casatorie am avut o lociunta ,pe care ulterior am ipotecat-o impreuna cu fostul sot.La momentul actual doar eu platesc ratele..ma intereseaza in ce conditii poate fi partajat acest credit ,daca poate fi obligat si el sa contribuie cumva la achitarea creditului.El nu mai are serviciu in tara,nu are nimik pe numele lui
multumesc
Răspuns la discuția partaj
va multumesc din suflet ..o seara buna