avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate Camico

Activitate Camico

Va multumesc!
Multumesc ptr. modelul de notificare.
Pe acesta l-am facut deja, este si semnat de angajat. Intrebarea mea este daca trebuie sa mai fac o decizie catre itm de incetare si daca da in baza carui articol si alineat sau este suficienta doar notificarea?
Buna ziua,

As dori sa stiu ce decizie de incetare trebuie facuta ca urmare a notificarii scrise din partea angajatorului si semnata de angajat in perioada de proba. Am operat si transmis in Revisal, dar scriptic trebuie sa fac decizie si daca da cu ce articol si alineat fac incetarea?
Răspuns la discuția REVISAL NOU
OK! Multumesc mult!
O zi buna!
Suspendarea salariatului o vad la mine in laptop( in programul meu), nu si in raportul transmis si vizualizat online.
Trebuie sa las asa?
Buna ziua,
Am mers pe raport per salariat si la respectivul salariat imi apare CIM, apoi Interval vechime, apoi Interval suspendare(din 07.09.2011-prezent).

Ce ma sfatuiti sa fac?
De altfel cand vizualizez online (pe site-ITM) imi apar doar contractele, nu si salariul aferent fiecaruia.
ok!
O seara buna!
Multumesc de raspuns. Se va corecta eroarea de la sine sau va trebui sa transmit din nou?
Discuție REVISAL NOU
Buna seara,
Am reusit sa instalez noul Revisal si sa actualizez datele (cu salar,etc...). Am facut si o suspendare contract ptr. crestere copil 2 ani , iar apoi am generat registru, am salvat si transmis online. Dupa transmitere am incercat sa vad daca datele s-au preluat corect, insa la raport preluari nu imi apare suspendarea operata ci contractul activ al respectivului salariat...
Ce e de facut?
Multumesc,
C.Andrei
Va multumesc!
Dar intrebarea mea nu este legata de ce fel de impozit platesc, ci daca trebuie sa devin intreprindere mica (din micro) si daca trebuie sa declar asta la finante.
Nelamurirea mea este legata de indeplinirea simultana a celor doua conditii: numar angajati mai mare ca 9 si cifra de afaceri mai mare de 100000 euro. De ce daca se depaseste doar una dintre ele, devii intreprindere mica?(n-ar trebui ambele conditii simultan?)
Si v-as ruga sa-mi mai spuneti care este diferenta dintre intreprindere mica si macro din punct de vedere al angajatorului, cat si fiscal?
Multumiri!