avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DECIZIE INCETARE CIM CA URMARE A NOTIFICARII SCRISE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DECIZIE INCETARE CIM CA URMARE A NOTIFICARII SCRISE DIN PARTEA ANGAJATULUI

Buna ziua,

As dori sa stiu ce decizie de incetare trebuie facuta ca urmare a notificarii scrise din partea angajatorului si semnata de angajat in perioada de proba. Am operat si transmis in Revisal, dar scriptic trebuie sa fac decizie si daca da cu ce articol si alineat fac incetarea?
Cel mai recent răspuns: Camico , utilizator 14:19, 8 Septembrie 2011
S.C. XY S.R.L.
Str. X, nr.X
Localitate X, Judeţ IX
CIF: RO 123456

Nr.Registru intrari-iesiri x/xx.xx.2011

CÃTRE
Domnul X

Vă informăm prin prezenta că începând cu data de xx.xx.xxxx contractul dumneavoastră de muncă nr.xx/xx.xx.xx încetează în temeiul art.31 alin.3 din Legea 53/2003 actualizată – Codul Muncii.

Y
ADMINISTRATOR

L.S.

..............................................

Multumesc ptr. modelul de notificare.
Pe acesta l-am facut deja, este si semnat de angajat. Intrebarea mea este daca trebuie sa mai fac o decizie catre itm de incetare si daca da in baza carui articol si alineat sau este suficienta doar notificarea?
Doar notificarea si dovada comunicarii acesteia.
Codul Muncii
Art.31
(3) Pe durata sau la sfârşitul perioadei de probă, contractul individual de muncă poate înceta exclusiv printr-o notificare scrisă, fără preaviz, la iniţiativa oricăreia dintre părţi, fără a fi necesară motivarea acesteia.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare incetare cim conf art 31(3) alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Pentru un salariat care este inca in perioada de proba se poate desface cim doar cu o notificare scrisa conf art 31(3) sau mai trebuie s ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in perioada de proba - preaviz ultear ultear Buna ziua, In momentul in care se constata ca un angajat nu face fata locului de munca in timpul perioadei de proba, si angajatorul doreste incetarea ... (vezi toată discuția)
Model cerere si decizie incetare cim ana_maria1 ana_maria1 buna ziua are cineva un model de cerere pe care trebuie sa o depuna salariatul la registratura angajatorului si un model de decizie emis de catre angajator,in ... (vezi toată discuția)