avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Activitate gabytza26

Activitate gabytza26

Debitor. Adica noi suntem in executare silita.
Dar cand se face procesul verbal, la inceput sau pe parcursul executarii? Ca noi nu avem asa cev
a. Poate este la el.

gi-jane2 a scris:

cheltuielile de executare se trec intr-un proces verbal care constutuie titlu executoriu, pv care poate fi contestat.

Ce suma poate sa ceara un executor judecatoresc de la un debitor. Mentionez ca ne cere ba 1000,ba 2000,acum 6000.Pana cand trebuie sa i platesc lui? Si pt ce, ce munca face el sa ne ceara atatia bani.?
Răspuns la discuția Succesiune
Tatal nostru a murit primul...Dar eu ce parte am???Deci suntem..sotul ei.mama ei...si eu care sunt sora numai dupa tata...deci am avut acelasi tata..Deci cea care a murit a fost sora mea dupa tata...Cred ca nu m.ati inteles.Si acum se face succesiunea dupa sora mea decedata.
Discuție Succesiune
Fiti amabili...am avut o sora numai dupa tata ,care a murit.Tata a murit si el.Ea nu a avut copii..insa mama ei traieste si sotul defunctei.Cum se aplica procentele la succesiune in acest caz.??va multumesc
Răspuns la discuția Mostenire
Deci...reiau ca poate nu m.am exprimat corect.Sora mea dupa tata a murit.Tata a murit.Sora are un apart.cumparat impreuna cu sotul ei si mai are un apart.care a fost al parintilor ei,adica si al tatalui meu..dar care e trecut pe numele ei.Acum la acest apart.m.ar interesa ce procent din mostenire am eu.Mama ei traieste,sotul ei la fel.Si ce urmeaza sa facem??eu nelocuind in acelasi oras cu sotul ei,el zicea ca aduce un evaluator,insa de unde stiu eu corect pretul evaluarii?pt.ca el ( sotu ei ) ar vrea sa.mi plateasca partea .poate evaluatorul evalueaza la un pret muc sau incorect.
Răspuns la discuția Mostenire
Buna seara,multumesc...dar tata a murit am uitat sa specific.la apart.pe numele surorii cam ce procent as avea eu??

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara
Inteleg ca sunteti sora cu acelas tata cu acea doamna
la mostenire va veni sotul ei, mama si tatal ei si dumneavoastra ca sora

Discuție Mostenire
Am avut o sora dupa tata.care a myrit.Are 2 apartamente,unul cu sotul ei impreuna si unul al parintilor ei care a fost trecut doar pe ea...Mentionez ca nu a avut copii.Eu ca sora mostenesc ceva?Mama ei traieste.sotul ei si eu am fi mostenitori,cred.va multymesc
Răspuns la discuția sunt mostenitoare??
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc mult doamna Zoya,am.inteles...vorbeam de fratele sotiei tatalui meu...insa acum ma gandesc ..daca era in 1979 cand tata a murit,apart.nu erau proprietate privata si s.ar putea ca sotia tatalui sa.l fi cumparat dupa 89...atunci ??!nu mai am nimic,cred.....numai daca cumva e pe numele surorii mele....nu stiu cum sa aflu asta,fara sa.se afle ca ma interesez.
Răspuns la discuția sunt mostenitoare??
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si sora mea are un apart.cu sotul ei.cumparat impreuna in timpul casniciei lor.Asta nu ma intereseaza pt ca sotul ei traieste si inca e tanar ...are 49 de ani...ma intereseaza doar apart.tatalui meu ....care eu cred ca dupa moartea sotiei lui sant unica mostenitoare,nu?!!...eventual nu stiu sotul surorii mele???....dar nu cred ca fratii sotiei tatalui... ar avea drept la mostenire...asa cum am spus mai sus.