Am avut o sora dupa tata.care a myrit.Are 2 apartamente,unul cu sotul ei impreuna si unul al parintilor ei care a fost trecut doar pe ea...Mentionez ca nu a avut copii.Eu ca sora mostenesc ceva?Mama ei traieste.sotul ei si eu am fi mostenitori,cred.va multymesc
Deci...reiau ca poate nu m.am exprimat corect.Sora mea dupa tata a murit.Tata a murit.Sora are un apart.cumparat impreuna cu sotul ei si mai are un apart.care a fost al parintilor ei,adica si al tatalui meu..dar care e trecut pe numele ei.Acum la acest apart.m.ar interesa ce procent din mostenire am eu.Mama ei traieste,sotul ei la fel.Si ce urmeaza sa facem??eu nelocuind in acelasi oras cu sotul ei,el zicea ca aduce un evaluator,insa de unde stiu eu corect pretul evaluarii?pt.ca el ( sotu ei ) ar vrea sa.mi plateasca partea .poate evaluatorul evalueaza la un pret muc sau incorect.
Succesiune
gabytza26
Fiti amabili...am avut o sora numai dupa tata ,care a murit.Tata a murit si el.Ea nu a avut copii..insa mama ei traieste si sotul defunctei.Cum se aplica ... (vezi toată discuția)