avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Am avut o sora dupa tata.care a myrit.Are 2 apartamente,unul cu sotul ei impreuna si unul al parintilor ei care a fost trecut doar pe ea...Mentionez ca nu a avut copii.Eu ca sora mostenesc ceva?Mama ei traieste.sotul ei si eu am fi mostenitori,cred.va multymesc
Cel mai recent răspuns: gabytza26 , utilizator 01:37, 23 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara
Inteleg ca sunteti sora cu acelas tata cu acea doamna
la mostenire va veni sotul ei, mama si tatal ei si dumneavoastra ca sora
Buna seara,multumesc...dar tata a murit am uitat sa specific.la apart.pe numele surorii cam ce procent as avea eu??

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara
Inteleg ca sunteti sora cu acelas tata cu acea doamna
la mostenire va veni sotul ei, mama si tatal ei si dumneavoastra ca sora

Deci...reiau ca poate nu m.am exprimat corect.Sora mea dupa tata a murit.Tata a murit.Sora are un apart.cumparat impreuna cu sotul ei si mai are un apart.care a fost al parintilor ei,adica si al tatalui meu..dar care e trecut pe numele ei.Acum la acest apart.m.ar interesa ce procent din mostenire am eu.Mama ei traieste,sotul ei la fel.Si ce urmeaza sa facem??eu nelocuind in acelasi oras cu sotul ei,el zicea ca aduce un evaluator,insa de unde stiu eu corect pretul evaluarii?pt.ca el ( sotu ei ) ar vrea sa.mi plateasca partea .poate evaluatorul evalueaza la un pret muc sau incorect.
Ultima modificare: Luni, 23 Aprilie 2018
gabytza26, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune gabytza26 gabytza26 Fiti amabili...am avut o sora numai dupa tata ,care a murit.Tata a murit si el.Ea nu a avut copii..insa mama ei traieste si sotul defunctei.Cum se aplica ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune Biancaaura Biancaaura În 1999 a decedat tatăl si nu am facut succesiunea, acum 7 ani a decedat singura soră, iar anul acesta a decedat si mama, Ma intereseaza cum se procedează ... (vezi toată discuția)
Cine umreaza la succesiune in urmatorul caz. parinti decedati ... Dora1987 Dora1987 Cine umreaza la succesiune in urmatorul caz. Parinti decedati au un singur copil, mama decedata in 2019, tatal decedat in 2023. Daca singurul copil ... (vezi toată discuția)