Mi s-a interzis dreptul l-a munca.
Eram(sunt) angajat cu contract parttime la o firma de curierat care functioneaza pe baza unei aplicatii de livrari. Cineva din cadrul aplicatie, dispecer probabil, mi-a suspendat contul, eu ramanand in incapacitatea de a mai lucra pentru firma la care sunt angajat. Patronul a incercat sa rezolve problema in zadar, nu poate sa imi ofere alt cont. I-am cerut eu angajatorului sa imi inchida contractul pentru ca nu pot sa platesc darile la stat daca nu mai am dreptul sa lucrez.
Intrebarea este, cel care mi-a suspendat contul a produs sau nu o ilegalitate? Mentionez ca nu am incalcat nicio regula din contractul de munca si patronul nu ar avea dorinta de a ma concedia.
Si cum pot sa ridic permisul daca dovada cu drept de circulatie 15 zile mi-a retinut-o agentul care mi-a intocmit dosarul penal. Ma prezint la politie cu buletinul si imi inmaneaza permisul?
Mi sa intocmit dosar penal pentru conducere cu permis suspendat acum 7 luni
Acum am primit comunicare de la parchet ca am fost scos de sub urmarire penala, amenda 1000ron+50 cheltuieli judiciare.
Intrebarea mea este: imi primesc permisul inapoi sau mi-a fost anulat? Si daca trebuie sa platesc amenda integral pentru am putea ridica permisul?
Mi-a spus agentul care mi-a intocmit dosarul penal ca mai repede de 5 ani nu crede ca se va rezolva? E posibil sa dureze asa mult? Trebuie facute cereri la judecatorie pentru inaintarea dosarului?
Mi sau intocmit doua dosare penale pentru conducere cu permis suspendat in judete diferite. Ce procedura trebuie sa urmez pentru a obtine permisul sau dovada de circulatie pana la solutionarea cazului, sau cat trebuie sa astept pana ajunge dosarul la procuror....cat dureaza toata harababura asta pana sa ma vad cu permisul in mana?