avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul la munca interzis.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul la munca interzis.

Mi s-a interzis dreptul l-a munca.
Eram(sunt) angajat cu contract parttime la o firma de curierat care functioneaza pe baza unei aplicatii de livrari. Cineva din cadrul aplicatie, dispecer probabil, mi-a suspendat contul, eu ramanand in incapacitatea de a mai lucra pentru firma la care sunt angajat. Patronul a incercat sa rezolve problema in zadar, nu poate sa imi ofere alt cont. I-am cerut eu angajatorului sa imi inchida contractul pentru ca nu pot sa platesc darile la stat daca nu mai am dreptul sa lucrez.
Intrebarea este, cel care mi-a suspendat contul a produs sau nu o ilegalitate? Mentionez ca nu am incalcat nicio regula din contractul de munca si patronul nu ar avea dorinta de a ma concedia.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:26, 24 Februarie 2021
Motivul suspendării contului le-ați aflat?
Acea persoana avea atributii in acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil nimenea nimenea Buna ziua! Va rog frumos daca ma poate lamuri si pe mine cineva. Ma aflu in urmatoarea situatie. Lucrez la o firma si la in 01 martie 2020 urmeaza sa intru ... (vezi toată discuția)
Probleme prelungire suspendare cim pentru cic copil cu handicap giacris giacris Buna ziua Ma confrunt cu o problema. Am depus la angajator cererea de prelungire a suspendarii CIM pentru CIC de la 2 la 3 ani, conform ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la munca dupa ccc alidanuta alidanuta va rog sa ma ajutati cu un raspuns.eu pe 19 iulie trebuie sa ma intorc la serviciu deoarece imi inceteaza suspendarea contractului pentru concediu crestere ... (vezi toată discuția)