va rog sa ma ajutati cu un raspuns.eu pe 19 iulie trebuie sa ma intorc la serviciu deoarece imi inceteaza suspendarea contractului pentru concediu crestere copil pana la 2 ani,dar problema cea mai mare este ca patronul firmei a fugit din tara,contractul lui de munca si ale tuturor salariatilor inafara de al meu le-a inchis,eu ramanand angajata la firma,iar mie nu are cine sa imi inchida suspendarea si sa imi reiau activitatea sau sa mi se incheie contractul.ce fac in situatia aceasta,deoarece cei de la ITM m-au expediat imediat cand i-am intrebat ce fac,zicand ca ei nu au ce sa faca si ca eu trebuie sa ma descurc singura cu firma.VA ROG AJUTATI-MA!`
din nefericire ...cam asa este. Intai trebuie sa aflati ce mai este cu firma...este preluata( caz fericit deoarece trebuie sa va preia) sau este in faliment....
firma nu este nici preluate nici nu apare in faliment.am verificat si la tribunalul comercial si nu este nici in insolventa.eu vreau sa stiu ce se poate face in situatia asta cine imi inchide contractul si daca pot lua somaj?