avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intoarcerea la munca dupa ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intoarcerea la munca dupa ccc

va rog sa ma ajutati cu un raspuns.eu pe 19 iulie trebuie sa ma intorc la serviciu deoarece imi inceteaza suspendarea contractului pentru concediu crestere copil pana la 2 ani,dar problema cea mai mare este ca patronul firmei a fugit din tara,contractul lui de munca si ale tuturor salariatilor inafara de al meu le-a inchis,eu ramanand angajata la firma,iar mie nu are cine sa imi inchida suspendarea si sa imi reiau activitatea sau sa mi se incheie contractul.ce fac in situatia aceasta,deoarece cei de la ITM m-au expediat imediat cand i-am intrebat ce fac,zicand ca ei nu au ce sa faca si ca eu trebuie sa ma descurc singura cu firma.VA ROG AJUTATI-MA!`
Cel mai recent răspuns: alidanuta , utilizator 11:43, 23 Iunie 2011
din nefericire ...cam asa este. Intai trebuie sa aflati ce mai este cu firma...este preluata( caz fericit deoarece trebuie sa va preia) sau este in faliment....
firma nu este nici preluate nici nu apare in faliment.am verificat si la tribunalul comercial si nu este nici in insolventa.eu vreau sa stiu ce se poate face in situatia asta cine imi inchide contractul si daca pot lua somaj?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac daca se desfiinteaza firma si sunt in concediu de crstere copil pana la 2 ani SorinaA SorinaA Buna ziua! Societatea la care lucrez va fi preluata ( prin vanzare) in cateva luni de catre alta companie. Contractul meu de munca este suspentat si ar ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu ingrijire copil - unde? maryion maryion Nu stiam ce titlu sa dau subiectului meu. Poate s-a mai discutat despre acest subiect, dar incerc sa imi expun si eu problema. Dupa ce am terminat ... (vezi toată discuția)
Preluarea unei firme si situatia unicului angajat iris9 iris9 Sotul meu este unicul angajat al unui magazin deschis de doua persoane asociate. Sambata unul dintre patroni a venit la magazin insotit de un reprezentant al ... (vezi toată discuția)