avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Activitate ionescuandreea

Activitate ionescuandreea

Poate sa mi înceteze contractul de munca Primarul având funcția de asistent personal pt persoana cu handicap grav?
Dansul motivează ca nu stau 8 ore persoana cu handicap acasă ci plec cu ea acolo unde își dorește...exemplu am luat masa de prânz intr-un restaurant A venit după noi și ne -a zis ca îmi face raport ca nu sunt acasă...(persoana cu handicap este chiar fata mea)

Dețin un SRL unde sunt și administrator.
Am fetita de 20 ani încadrată în handicap grav cu insotitor și sunt asistent personal.Mentionez ca nu am calitatea de salariat în firma nu prestez servicii ,însă fetei mele ii place sa o duc la Restaurant ,ii plac oamenii sa socializeze este ceva ilegal ca în timpul programului de asistent personal stam și la restaurantul pe care îl administrez?(aproximativ 2 -3 ore luam prânzul....)
Am fata în vârstă de 20 ani cu handicap grav cu insotitor !În urma unei evaluări i s-a dat aviz de munca cu 4 ore sub supraveghere .Administratorul firmei a fost de acord sa fie supravegheata de asistentul personal este ceva ilegal?
buna ziua ,am fost asistent personal .in urma certificatului e handicap pana ce persoana cu handicap a implinit varsta de 18 ani .certificatul respectiv a expirat pe data de 5.04.2022 in ziua can a implinit 18 ani tot atunci a avut si comisia de evaluare a persoanelor adulte de handicat ,in urma careia i s-a emis certificat cu handicap grav cu insotitor.Intrebarea mea este daca primaria a procedat corect ca mi-a facut decizia de incetare a contractului de munca pe postul de asistent in ziua cand acesta a expirat?. deoarece cei de la dgascp arges au spus ca trebuia in termen de 30 zile sa nu faca incetarea pana la emiterea certificatului de handicap in urma comisiei ,mentionez ca certificatul s-a emis cu data de 14.04.2020 la 9 zile fata de cel expirat.va multumesc si astept raspuns
In 2008 tata a dobandit act de moștenire pe un imobil ,în momentul dobandirii imobilului el era divorțat.in 2009 a decedat dar tot în 2009 s-a recăsătorit cu mama.,noi suntem 3 copii.as vrea sa stiu daca mama are vreun drept la aceea moștenire dacă aceasta a fost dobândită înaintea casatoriei.tin sa mentionez ,căsătoria a fost încheiată cu 1 zi inaintea decesului tatălui.
vrem să deschidem taxa de succesiune dupa decesul socrului meu ,moștenitori au rămas soacra si cei 3 copii ai lor .Care este procentul fiecărui moștenitor?
Taxa succesiune si stabilire mostenitori
sunt admi.nistratorul unei firme in care suntem doi asociati eu am 20% iar el 80%.vreau sa va intreb daca nu o sa mi se accepta cedarea celor 20 de procente din actiuni si iesirea din administratie ce pot face ?pot depune singura cedarea cesiuni pt a iesi din firma?
buna ziua va rog frumos sa mi spune ti si mie daca sunt angajata la o firma si in prezent sunt in concediu de sarcina si lauzie mai exact astazi am nascut si firma la care lucrez o sa si inceteze activitatea eu pot sa mai beneficiez de indemnizatie crestere copil?
Sunt născută pe 8 aprilie1961 si am o vechime în muncă de 30 ani .mentionez ca am trei copii .când pot depune dosarul de pensionare?
Am lucrat pana in septembrie 2017 doi ani fara întrerupere. In luna octombrie am rămas însărcinată acum am 5 luni de sarcina si m-am angajat în februarie 2018 .o sa nasc în iulie 2018 .crede ti ca pot beneficia de indemnizație creștere copil?