avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociat si administrator firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociat si administrator firma

sunt admi.nistratorul unei firme in care suntem doi asociati eu am 20% iar el 80%.vreau sa va intreb daca nu o sa mi se accepta cedarea celor 20 de procente din actiuni si iesirea din administratie ce pot face ?pot depune singura cedarea cesiuni pt a iesi din firma?

Alte discuții în legătură

Contract de cesiune parti sociale semnat ds_stefan ds_stefan Buna Ziua. Voi fi succint: sunt asociati intr-o societate 1/2 eu si 1/2 celalalt asociat. Se doreste iesirea mea din firma, asa ca am acceptat cedarea ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale si schimbare adminitrator Crissa79 Crissa79 buna ziua sunt administratorul unei soc comerciale si vreau sa plec . Mi s-a acceptat plecare , doar ca unul din asociasi vrea sa cedeze partile socilale ... (vezi toată discuția)
Iesire asociat din srl ovidiu2016 ovidiu2016 Va rog sa imi comunicaţi cum as putea iesi dintr-un SRL. Suntem 2 asociati cu cote diferite, 20% si 80%. Au aparut neintelegeri si sunt si ceva datorii la ... (vezi toată discuția)