avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Iesire asociat din SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Iesire asociat din SRL

Va rog sa imi comunicaţi cum as putea iesi dintr-un SRL. Suntem 2 asociati cu cote diferite, 20% si 80%. Au aparut neintelegeri si sunt si ceva datorii la Administratia Financiara. Mentionez ca eu am numai un procent de 20%. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ovidiu2016 , utilizator 19:26, 3 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare parti sociale asociatului andu1st andu1st Buna ziua, Sunt asociat intr-un SRL cu 50 % parti sociale , as vrea sa ies din firma si sa cedez partile mele asociatului. Asociatul nu vrea sa preia partile ... (vezi toată discuția)
Majorare capital srl negrila negrila intr-un srl cu 2 asociati, in care unul detin 20% iar celalalt 80% se poate sa se faca marire de capital de cel cu 80%, iar cel cu 20% sa scada la mai putin?la ... (vezi toată discuția)
Cesionare actiuni srl Coman2010 Coman2010 Buna ziua, Sunt asociat intr-un srl cu 4 asociati, toti cu functia de administrator prin actul constitutiv, fiecare cu 25% actiuni. Datorita neintelegerilor ... (vezi toată discuția)