Buna ziua!
Am si eu rugamintea sa imi raspundeti la o intrebare.In baza unui titlu de proprietate se poate face testament?Asta in situatia in care nu exista certificat de mostenitor.
Va multumesc frumos!
Va multumesc pentru raspuns! Si eu stiu ca ,conform articolului 99 cod penal minorii sub 14 ani nu raspund penal .Problema este ca noua ni s-a spus la facultate ca minorului sub 14 ani ,chiar daca nu ii pot fi aplicate masuri educative si pedepse,ii pot fi aplicate masuri de siguranta,acestea putand fi aplicate oricui.Mi s-a parut destul de ciudat avand in vedere ca si masurile de sigurante sunt totusi niste sanctiuni de drept penal...
Buna seara!
Va scriu pentru a va expune cazul unei persoane apropiate.Respectiva persoana lucreaza ca asistent medical comunitar iar de un an de zile,in urma descentralizarii sistemului sanitar,asistenta comunitara a intrat in subordinea primariilor dar cu finantare de la ministerul sanatatii.
Cu toate ca ministerul a alocat fonduri pe tot anul 2011 persoana respectiva a primit avertisment de disponibilizare incepand cu 15 februarie ,primarul motivand ca primaria nu are fonduri.
Este corect ceea ce se intampla avand in vedere ca persoana nu e platita din bugetul local al primariei?Ce poate face pentru a se apara si a-si pastra locul de munca?
Astept raspuns! Va multumesc anticipat!
Va multumesc pentru raspuns!
Ce am inteles in final e faptul ca debitorul nu poate obtine partea de bunuri ori sulta care i se cuvine pana cand nu achita creanta creditorului .