avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Activitate vdaro

Activitate vdaro

Va multumesc mult pentru raspunsuri!
Daca acum inchei contracte de prestari servicii pe un an cu diverse persoane si/sau firme si apoi, peste cateva luni, doresc sa-mi schimb denumirea firmei, voi fii nevoit sa refac aceste contracte sau vor ramane valabile chiar daca numele firmei mele s-a schimbat? Multumesc.
Răspuns la discuția firma srl cu profil medical
Eu am inteles ca intreaba daca poate angaja medici la firma care o va infiinta dupa ce va avea cabinetele gata. Ii poate angaja dar nu va primi avizul de functionare daca in consiliul de administratie al firmei nu exista medici. Bineinteles ca o cladire o poate ridica oricine si apoi sa o inchirieze sau sa o dea in comodat cui doreste.
Răspuns la discuția firma srl cu profil medical
Autorizarea functionarii unui cabinet stomatologic se face numai pe numele unui medic, deci dvs personal nu o sa primiti aviz de functionare de la Colegiul medicilor dentisti. Firma va putea funtiona numai daca cel putin o treime din administratorii acesteia sunt de profesie medici.
Multumesc sad pentru raspuns. Atunci s-ar putea sa pastrez vechea denumire care include si numele fostului administrator ca sa nu fiu nevoit sa refac toate autorizatiile, chiar daca o sa actualizez actul constitutiv zilele urmatoare si mi-ar fi fost mai usor sa schimb si denumirea decat sa o fac ulterior... multumesc inca o data!
Sunt asociat unic si administratorul unei societati cu profil medical. Daca doresc sa schimb denumirea societatii trebuie sa obtin din nou autorizatie de la mediu, de la primarie si alte avizari pe noul nume al societatii? Multumesc.
Răspuns la discuția Adaugare asociat nou
Multumesc denisas, chiar mi-am pus intrebarea asta cand am fost sa iau semnaturile de la ceilalti asociati intrucat ei locuiesc in alt oras si ma temeam sa nu fac drumul degeaba, dar am aflat la timp ca e suficienta semnatura lor fara sa mergem la notar. Numai bine!
Multumesc Primoris pentru raspuns. Da, am si optat deja pentru contributia personala la capitalul social. O zi buna!
Multumesc mult pentru raspuns.
Pentru primirea in societate a unui nou asociat este necesar acceptul vechilor asociati prin act autentificat la notar sau prin simpla semnatura a acestora? Multumesc