avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Refacere contracte la schimbarea denumirii firmei?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Refacere contracte la schimbarea denumirii firmei?

Daca acum inchei contracte de prestari servicii pe un an cu diverse persoane si/sau firme si apoi, peste cateva luni, doresc sa-mi schimb denumirea firmei, voi fii nevoit sa refac aceste contracte sau vor ramane valabile chiar daca numele firmei mele s-a schimbat? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: vdaro , utilizator 21:29, 24 Ianuarie 2011
Contractele raman valabile intrucat este vorba de aceeasi persoana juridica.
Va recomanad ca dupa modificarea denumiri sa notificati si celelalte parti contractante.
Subscriu la raspunsul Denisei. Totusi trebuie sa aveti grija la contractele cu furnizorii de utilitati (daca aveti), pentru ca unii va vor cere incheierea unor contracte noi. De ce, numai ei stiu...
Va multumesc mult pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate imputernicire in cazul schimbarii denumirii firmei stanica_ruxandra stanica_ruxandra Buna ziua, O SC si-a schimbat denumirea. In acest caz, mai este valabila imputernicirea data de administrator pt director pe vechea denumire a firmei? Sau ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume societate thomaki thomaki 1.Daca societatea comerciala si-a schimbat recent numele, cum se elibereaza adeverintele necesare salariatilor (ex. adeverinta de salariat, etc.) medicii de ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire srl brebone brebone Salut tuturor! Inainte de toate: foarte util acest site si foarte frumoasa comunitatea online gasita aici, din intamplare, prin domnul Google. Doresc sa ... (vezi toată discuția)