am fost in anglia intre anii 2002-2006 dar cu acte false.am fost prins detinand acte false si am fost trimis in romania dar nestiind pe cat timp am interdictie.am tot incercat sa trec in anglia de mai multe ori si nu am reusit nici pe aeroport nici cu masina.tot ce vreau sa aflu e pe cat timp pot sa am interdictie sau unde trebuie sa ma adresez si cui.am sunat la ambasada si eu au spus ca nu se mai ocupa cu astfel de cazuri.
daca am interdictie in anglia si vreau sa fac un memoriu consulatului angliei in romania pt a afla pe ce perioada am interdictie cum il fac?cum il trimit fax mail scrisoare?cui il adresez?ma puteti ajuta sa intocmesc un memoriu.care e cea mai lunga interdictie?
si in acest memoriu mai exact imi puteti spune ce sa scriu?si cum sa il trimit fax scrisoare sau pe mail?va rog daca puteti sa ma lamuriti putin ca tot incerc de 5 ani si nu am reusit nimic decat sa cheltui bani multi
am interdictie pe anglia de 5 ani si ceva,dar nu cred ca a expirat inca,dat fiind faptul ca a fost caz penal si nu am putut trece pe aeroport si nici cu masina asta inainte de 5 ani acum nu stiu dar nu cred.ce ma sfatuiti?