avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Activitate lupudumit

Activitate lupudumit

Actele dacă le pot face în alt notariat ,adică în alt județ de unde este casa ,adică casa se afla în județul Botoșani și dacă pot face actele în județul Suceava

gi-jane2 a scris:

Da, puteti cumpara unde doriti

Vreau sa cumpăr o casa în județul Botoșani pot sa fac actele în județul Suceava moștenitori locuiesc in jud suceava
Deci adio permis ptr tot restul vieții din germania nu cred ca mai poate fi recuperat doar cu o cheltuială de 10 mii euro ceia ce nu se merita cit mai trăiesc merg cu taxiul și tot nui cheltui pe toti

lupudumit a scris:

Bună ziua As dori informații în privința permisului de conducere:locuiesc in Germania cu doi ani în urma a trebuit sa schimb permisul ptr ca a expirat cel din România si miam făcut permis german anul trecut am fost depistat baut cu 1,90la analize am primit de la judecător 10luni suspendare și 2000euro amenda care am achitat acum eu mam întors în România pot face școală din nou sau cum as putea lua permisul inapoi in romania ca în Germania nu mai am reședință se ea în considerare hotărârea judecătorească din germania cum ar trebui sa procedez va mulțumesc ptr ajutor menționez ca cel din germania nu mai poate fi recuperat fiind anulat și nu am ce sa predau în România decit hotărârea judecătorească ca este confiscat (anulat)
Bună ziua As dori informații în privința permisului de conducere:locuiesc in Germania cu doi ani în urma a trebuit sa schimb permisul ptr ca a expirat cel din România si miam făcut permis german anul trecut am fost depistat baut cu 1,90la analize am primit de la judecător 10luni suspendare și 2000euro amenda care am achitat acum eu mam întors în România pot face școală din nou sau cum as putea lua permisul inapoi in romania ca în Germania nu mai am reședință se ea în considerare hotărârea judecătorească din germania cum ar trebui sa procedez va mulțumesc ptr ajutor
Deci cum sar spune dacă părăsesc germania pentru totdeauna deci nici permis nu voi mai avea vreodată ca dacă nu am adresa de Germania nu mai am cum sa revin sau unde sa locuiesc

latka a scris:

Trebuie sa predati permisul german, ca sa va faca alt permis romanesc.

Am schimbat permisul la termenul de expirare cel românesc în unul german am fost găsit cu o alcoolemie de 1,94 in sînge acum dacă eu ma mut înapoi definitiv în România cum mai pot recupera permisul el fiind retinut probabil va trebui sa fac MPU dar eu as vrea sa părăsesc germania definitiv cum as putea întra din nou în posesie de permis nu mai vreau sa stau în Germania nici mort știu ca greseala se plătește dar dacă eu am făcut școală în România ar fi vreo problema sa pot recupera din România din nou dar sa nu mai pot circula în afara României
Daca mor părinți ,în urma au doi copii la rîndul lor au copii ,deci ramîn moștenitorii cei doi copii la un timp unul din ei moare cine mai rămîne moștenitor cel în viața sau și copii celui decedat ,multumesc
Dar dacă ne cununăm civil cum ar fi, sau tot aceiași procedura,mulțumesc foarte frumos pentru indrumari
Terenul este tot de amindoi cumpărat cota parte 50/50