avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vreau sa cumpăr o casa în județul Botoșani pot sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vreau sa cumpăr o casa în județul Botoșani pot sa fac actele ...

Vreau sa cumpăr o casa în județul Botoșani pot sa fac actele în județul Suceava moștenitori locuiesc in jud suceava
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:08, 15 Octombrie 2024
Da, puteti cumpara unde doriti
Actele dacă le pot face în alt notariat ,adică în alt județ de unde este casa ,adică casa se afla în județul Botoșani și dacă pot face actele în județul Suceava

gi-jane2 a scris:

Da, puteti cumpara unde doriti

Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum aflu la ce notariat s-a făcut succesiunea? situația se ... Seloc Seloc Cum aflu la ce notariat s-a făcut succesiunea? Situația se prezintă astfel: În urmă cu 9 ani părinții mei au depus actele pentru succesiune a unui ... (vezi toată discuția)
La ce notar pot merge? ANAMARIA0702 ANAMARIA0702 Pot sa fac un contract de vanzare-cumparare la un notar din alt judet dacat cel de domiciliu?Mai exact matusa mea are o casa in Botosani pentru care urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
La ce instanta trebuie sa ma judec geobotosani geobotosani Cu respect,am o intrebare :unde trebuie sa dau pe cineva in judecata daca acel cineva se afla in alt judet,iar eu si cauza \"disputei\" in alt judet? (vezi toată discuția)