avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum aflu la ce notariat s-a făcut succesiunea? ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum aflu la ce notariat s-a făcut succesiunea? Situația se ...

Cum aflu la ce notariat s-a făcut succesiunea?

Situația se prezintă astfel: În urmă cu 9 ani părinții mei au depus actele pentru succesiune a unui teren cu casă la un cabinet notarial din jud. Botoșani, urmând ca după 2 săptămâni se se prezinte pentru ridicarea actului. Părintii mei locuind în București și neavând posibilitatea revenirii la cabinet pentru ridicarea actului la termenul stabilit, au împuternicit cu procură o persoană din sat pentru a face acest lucru, urmând ca, ulterior, aceasta să vândă casa și terenul unei alte persoane. Ideea este ca nici până în ziua de azi nu a fost ridicat niciun act de la cabinetul notarial, prin urmare, nici nu sa putut efectua operațiunea de vânzare-cumpărare. Întrebarea mea este : cum aș putea face ca să aflu la ce notariat s-au depus actele pentru succesiune și nu în ultimul rand, stadiul cererii. Vă mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 13:24, 6 Mai 2021
Adresati o cerere Camerei Notarilor Publici Suceava (sediul principal) care tine evidenta succesiunilor din Botosani. Gasiti datele de contact aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuare succesiune cu un alt notar public GherghinaP GherghinaP Buna ziua, O succesiune inceputa, urmare decesului ambilor parinti, la un noatar public si care a emis deja un certificat de calitate de unic mostenitor ... (vezi toată discuția)
Buna seara! tatal meu a pierdut actul de vanzare-cumparare pentru ... Sanzien77 Sanzien77 Buna seara! Tatal meu a pierdut actul de vanzare-cumparare pentru o casa din Busteni, Jud Prahova. Nu mai detine nici copie. Singurul act pe care il mai are ... (vezi toată discuția)
Succesiune întârziată 19 ani mariaburneci@yahoo.com mariaburneci@yahoo.com buna seara,as dori sa stiu ce acte am nevoie pt deschiderea succesiuni ,am doar certificatul de deces si sunt doar eu si sora singurii mostenitorii ,parintii ... (vezi toată discuția)