Situația se prezintă astfel: În urmă cu 9 ani părinții mei au depus actele pentru succesiune a unui teren cu casă la un cabinet notarial din jud. Botoșani, urmând ca după 2 săptămâni se se prezinte pentru ridicarea actului. Părintii mei locuind în București și neavând posibilitatea revenirii la cabinet pentru ridicarea actului la termenul stabilit, au împuternicit cu procură o persoană din sat pentru a face acest lucru, urmând ca, ulterior, aceasta să vândă casa și terenul unei alte persoane. Ideea este ca nici până în ziua de azi nu a fost ridicat niciun act de la cabinetul notarial, prin urmare, nici nu sa putut efectua operațiunea de vânzare-cumpărare. Întrebarea mea este : cum aș putea face ca să aflu la ce notariat s-au depus actele pentru succesiune și nu în ultimul rand, stadiul cererii. Vă mulțumesc anticipat pentru eventualele răspunsuri!
Adresati o cerere Camerei Notarilor Publici Suceava (sediul principal) care tine evidenta succesiunilor din Botosani. Gasiti datele de contact aici: [ link extern ]