nu inteleg ce inseamna timp inca nu sa dat termen la tribunal dar plangerea la parchet in cat timp se solutioneaza daca nu este inca o solutie data de parchet inseamna ca nu poate suspenda cauza si i se poate respinge recursul
am o hotarare definitiva din 2002 cauza a fost partaj succesoral .daca sa strecurat o eroare in acea hotarare mai am dreptul de a face o actiune de indreptare acum dupa atata timp. problema se pune ca pot da de belele m-am folosit de acea greseala si am anulat un titlu de proprietate obtinand ptr mine o suprafata de teren mai mare decat as fi avut dreptul in urma partajului facut acum am o plangere penala impotriva mea si sunt acuzat de acte false ce mi se poate intampla raspunde-ti urgent multumesc anticipat
procesul este ptr anulare titlu de proprietate acum vecinul face plangere motivand ca actele depuse de mine sunt false si daca chiar are dovezi ce pot patii eu suspenda dosarul de la tribunal sau nu
am un proces cu un vecin s-a dat hotararea la judecatoria si a facut recurs daca a facut si o plangere penala poate suspenda cauza la tribunal pana se solutioneaza plangerea penala sau recursul se judeca oricum
mai sunt 2 luni si-mi expira buletinul am fost luata in spatiu de matusa mea .intrebarea mea este....va trebui si acum sa mearga matusa cu mine sau merg doar cu buletinul care trebuie sa-l schimb
s-a impartit terenul ramas de la bunicul meu adica 1 hectar bunicul a avut 4 copii unul din copii era tatal meu care era decedat iar in hotarare scrie ca acei 2500 mp partea tatalui meu ne revin mie si fratelui meu. acea parcela sa lotizat in 4dar noi am ramas cu hotararea si vreau sa spun ca nu am cadastrat locul pana acum si sper ca nu trebuia sa aduc un executor
tatal meu a decedat si fratii lui au facut partaj succesoral in instanta in timpul procesului am fost chemati eu si fratele meu s-a terminat procesul si in hotararea definitiva mie si fratelui meu ne-a revenit o suprafata de 2500mp.intrebarea este ca noi nu am facut o executare comform hotararii si de atunci au trecut 6 ani poate cineva sa ne mai ia acel lot care ne-a revenit avand o hotarare drf si irevocabila?
am depus plangere impotriva acestei persoane pentru folosirea unor acte false in instanta adica titluri de proprietate false .am atasat alaturi de plangere toate dovezile si acum nu stiu cum se procedeaza in continuare si cat timp va dura sau care este procedura in continuare
am depus o plangere la parchet impotriva unei persoane mi s-a inregistrat plangerea acum ce urmeaza va fi audiata acea persoana sau voi fi chemata intai eu ptr a da o declaratie si apoi acea persoana va fi chemata